Bulancaklı Yetkililer; Spor dalında ve Sanatsal etkinliklerde başarıları taçlandırın!...

Bulancak Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu; Başarılarının tesadüf olmadığını gösterdiler.
Bu haber 2017-02-28 20:57:41 eklenmiş ve 2063 kez görüntülenmiştir.

Son yıllarda yükselen başarısıyla ilçemizde ve bölgemizde adından söz ettiren okulumuz Bulancak Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu TEOG sınavında Türkiye 1.sı ve Türkiye 2.sını çıkarttığını duyurmuş ve Bulancak’ın gururu olduğunu belirtmiştik.

 

Aynı okulumuz Bulancak Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu şimdi de spor dalında Badminton kızlarda Giresun il şampiyonu olarak bir kez daha bizleri gurur ve onurlandırdı. Bulancak Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu Giresun'da yapılan Okullar arası Badminton il şampiyonasında bütün rakiplerini yenerek il şampiyonu olması büyük heyecan yaşattı. Bulancak Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu Beden Eğitimi ve aynı zamanda Badminton Takım Antrenörü Hasan Karataş, “öğrencilerim çok çalıştı ve bu başarıyı hak etti. Oyuncularımın hepsini teker teker kutluyorum” dedi. Öte yandan Bulancak Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu Müdürü Turgut Kılıçarslan ve okul yönetiminin Badminton Takım oyuncularını tüm maçlarını final maçları heyecanında desteklediklerini ve takip ettiklerini söylediler. Badminton Takım oyuncularını yalnız bırakmadıklarını vurguladılar. Bulancak Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu 14-16 Nisan tarihinde Giresun'u temsilen Rize'de yapılacak olan grup müsabakaların da Bulancak takımının Giresun’un ilimizi temsil edecek olmasını oldukça kendilerini gururlandırdığını ve bu başarılarının tesadüf olmadığını bir kez daha göstermenin mutluluğunu yaşadıklarını açıkladılar.

 

 

 

bulancakhaber.net Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerinin arasında sporcu ne kadar iyi olursa olsun en başta güzel ahlaklı olması gerektiği, Beden ve vücudunun hızlı ve sağlıklı olmasından çok etrafındaki insanlara karşı davranışları bakışını belirten anlayış içinde olan Bulancak Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu’nu yürekten kutluyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz. Yetkililerin bu başarınızı görerek sizleri onurlandırmasını diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancaklı Yetkililer ; Spor dalında ve Sanatsal etkinliklerde başarıları taçlandırın !... Bulancak Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu Başarılarının tesadüf olmadığını gösterdiler bulancak haber gresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi