Asfalt değil, su tutmayacak şekilde döşenmesini istiyoruz.

Bu yolları biz mi yapacağız.
Bu haber 2017-02-20 23:04:42 eklenmiş ve 1750 kez görüntülenmiştir.

Giresun Bulancak ilçesinde ana cadde adeta köstebek yuvası gibi bulancakhaber.net objektiflerine yansıdı.

 

 

Bulancak şehir merkezinde ki bu ana cadde de araçların yoğun olarak kullandığı ve eski hükümet binasının hemen önünde ki eski adı Cemal Gürsel yeni 15 Temmuz Caddesi ve Millet Caddesi olan yollarının adeta köstebek yuvası gibi olması ve defalarca söylendiği halde bir türlü yapılmadığı öğrenildi. Bu yetkililere bulancakhaber.net olarak ta haber yapmadan önce en az 3 defa olmak üzere wasspp üzerinden yazışıldığı ve fotoğraflarının Belediye yetkili Müdürlerine iletildiği belirtildi. Bu kadar bilgi verdiğimiz ve bölge halkının her defasında bu yolların durumu hakkında ne olacak sorularına karşı biz de yetkililere soruyoruz. Bu yolları biz mi yapacağız dedirtti.

 

 

Özellikle yağmurlu günlerde şehir içinde saygısız şoförlerin düşüncesizce yayaları ıslattığı veya insanların bir anlık dalgınlıkla ayakkabılarının içlerine kadar sular dolmasına neden olduğu belirtildi. .Giresun’un en büyük ilçesi ve Bulancak’ın en büyük caddesi olan 15 Temmuz Caddesi ne bulundukları Mahalle Muhtarlarının dikkatinde ne de Bulancak Belediye  Başkanlığı tarafından bir türlü onarılmayınca vatandaşların tepkisini bulancakhaber.net aracılığı ile seslerini duyurmak istediler. Sürücüler, bölge ilçe esnafının ve bozuk yolları kullanan bölge halkının Bulancak genelinde ana cadde ve ara sokak yollarının çukurlarla dolu olduğunu vurguladılar. Bu bozuk ve çukur dolu yolların en kısa zamanda onarılmasını istediler. Yolların Bulancak Belediyesinin sorumluluğunda olduğunu söyleyen vatandaşlar, belediyenin mahalledeki yolları yapmak konusunda gerekli gayreti göstermediğini iddia ederek aylardır bozuk yolda yürümek ve araç kullanmak zorunda kaldıklarını belirttiler.

 

 

 

Bu çalışma yapılırken de kesinlikle asfalt yol yapılmamasını toprağın yanı yolların hava alacak şekilde yapılarak yağmurlu bölgemizde su birikintisi olmayacak şekilde döşenmesini istediler. 

 

ETİKETLER : Bu yolları biz mi yapacağız Asfalt değil su tutmayacak şekilde döşenmesini istiyoruz bulancak haber giresun haber belediye başkanlığı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi