Lokman Çağrıcı’nın desteği unutulamaz !...

Başka takım otobüsünde Belediye Başkanı’nın portre fotoğrafı var mı acaba?
Bu haber 2017-02-19 19:53:35 eklenmiş ve 2194 kez görüntülenmiştir.

1926 Bulancakspor Futbol takımının otobüsünün haricinde başka bir takımın otobüsünde Belediye Başkanı’nın fotoğrafı var mı bulancakhaber.net olarak çok merak ediyoruz.

 

 

İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı’ya heyet halinde giden Bulancakspor yöneticileri Erhan Yılmaz, Uğur Melikoğlu ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar Çağrıcı’nın yanından Bulancak ve Piraziz’e sevinçle dönmüşlerdi.  Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ile 1926 Bulancakspor yöneticileri Erhan Yılmaz ve Uğur Melikoğlu'nun destekleriyle Bölgesel Amatör Lig takımımıza İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı otobüs vermiş, bu otobüsün aynı şekilde ihtiyacı duyulduğu zaman Piraziz halkının da kullanması talimatı ile kendilerine hediye edildiği öğrenilmişti.

 

 

bulancakhaber.net böylesi hiyakesi olan bir otobüsün üzerinde Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın fotoğrafının artık bundan sonra olmaması gerektiğini düşünüyoruz. 1926 Bulancakspor takım otobüsünün üzerinde Belediye Başkanının vesikalık fotoğrafının olmasına artık anlam veremiyoruz. Bu konuda İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Bulancaklı hemşerimiz otobüsü hediye veren Lokman Çağrıcı’nın düşüncelerini merak ediyor ve bulancakhaber.net’e bu  konuda bir açıklama yapmasını diliyoruz. 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Lokman Çağrıcı’nın desteği unutulamaz !... Başka takım otobüsünde Belediye Başkanı’nın portre fotoğrafı var acaba ? bulancakhaber giresun haber recep yakar belediye başkanlığı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi