Azizoğlu Fındık Fabrikası; hem prestij, hem de binaya değer kazandırdı.

Örnek alınacak çalışma
Bu haber 2017-02-09 23:57:58 eklenmiş ve 2962 kez görüntülenmiştir.

60 yıllık binayı alüminyum kompozit paneller ile günümüz modern ve mimarı yapısı ile dikkatleri üzerine çekerken bulundukları bölgeye de değer kazandırdıkları görüldü.

 

 

  

Alüminyum Kompozit Paneller ileri teknoloji ile üretilmiş olup, modern mimaride rahatlıkla kullanılan ve sıklıkla tercih edilen bir yapı olarak karşımıza çıkan Azizoğlu Fındık objektiflerimize böyle yansıdı. Her türlü bina ve konstrüksiyonda yeni bir görünüm ve modern çizgiler üretilmesine yardımcı olan binaların iç ve dış yüzeylerinde kullanılabilirliği alüminyum kompozit panelleri tercih edilen bir yapı malzemesi haline gelen çalışma adeta caddeye renk ve ahenk getirdiği görüldü. 


Binaların kaplanmasında taş veya beton gibi malzemeler yerine Alüminyum Kompozit Panelleri’nin kullanılması binalara sıcak ve modern görünümler kazandırıyor. Bu sayede yepyeni ve temiz bir cepheye sahip olan binalar hem prestij kazanıyor, hem de bu binaların değerleri artıyor. Eski binalar da Alüminyum Kompozit Paneller ile kaplanarak yeni ve modern bir görünüme sahip oluyor. Bunlardan bir tanesi de Azizoğlu Fındık fabrikası olduğu görüldü. İşletme Müdürü Yusuf Çulfaz bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a eski ve yeni binanın görüntüsünü paylaştı.

 

 

 

Azizoğlu Fındık Fabrika İşletme Müdürü Yusuf Çulfaz’ı caddeyi güzelleştiren çalışmasından dolayı tebrik ediyoruz. Diğer eski binalara da örnek olmasını diliyoruz.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Azizoğlu Fındık Fabrikası ; hem prestij hem de binaya değer kazandırdı Örnek alınacak çalışma yusuf çulfaz bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi