Dikgöz tek telefonla, güvenilir ve garantili kurumlu baca temizliği yapıyor.

Baca temizliğinizi yaptırın.
Bu haber 2017-02-04 20:55:30 eklenmiş ve 2558 kez görüntülenmiştir.

Evleriniz de ve iş yerlerinde soba kurulumunda yapılması önerilen ilk işlem baca temizleme işlemi olması gerektiği açıklandı.  

 

Kurumlu baca temizleme işleminin gerçekleştirilmediği durumlarda, bacayı kaplayan kurumlar yüzünden baca kanalının çapı küçülmekte, bu durum ise soba verimliliğinin düşmesine ve duman zehirlenmelerine neden olabilmektedir. İşte tam bu nokta da Bulancaklı Mehmet Dikgöz kurumlu baca temizleme işleminde Bulancak ve bölge de aranan isim olduğu öğrenildi. Baca temizliği için aranan Dikgöz 0537 403 88 10 numaralı telefonla ulaşarak, güvenilir ve garantili kurumlu baca temizliğini işini itina ile sağlamamız mümkün dedi.

 

Mehmet Dikgöz elektrikli motosikleti ile çağrıldığı yere kurumlu baca temizliğine ister tek kat isterseniz bütün binanın baca kurumunu temizlendiğini açıkladı. Dikgöz, temizlik çubukları ve çelik fırçalar aracılığı ile evlerde ve iş yerlerinde bacanızın temizliğini 10 yıldan bu yana bu işle ailesinin geçimini sağladığını belirtti. Bu işte artık uzmanlaşan Dikgöz özenli ve çevreye duyarlı çalışmalarıyla gerçekleştirilen temizlik işleminde etraf kirletilmemeye özen gösterdiğini vurguladı. Ayrıca soğuk günlerde binanın çatısına çıkılıp yapılan baca temizliğinin yerine bacaya çıkmaya gerek duyulmadan kurumlu baca temizliği işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Mehmet Dikgöz bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a yaptığı açıklamada şunlara değindi. Dikgöz, isterseniz evinizin ve iş yerinizin kurumlu baca temizleme işleminin periyodik temizliği ile yakıt ve enerji kaybı açısından bakıldığında %20 ila 30 arasında tasarruf sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda ve önemlisi hayati risk taşıyan karbon monoksit zehirlenmelerinin, baca tutuşmalarının ve yangın riskinin yapacağımız çalışma ile önüne geçilebilmektedir.

 

 

Dikgöz’ü Bulancak şehir merkezinde baca temizliği yaparken objektiflerimiz böyle yansıdı. İçerde ve dışarda yaptığı çalışmalarda gerekli önlemi alarak kendisinin ve bir başkasının da zarar görmemesi için özenle hareket ettiği görüldü. dikgöz'e 

 

 

 

ETİKETLER : Baca temizliğinizi yaptırın Dikgöz tek telefonla güvenilir ve garantili kurumlu baca temizliği yapıyor bulancak haber giresun haber mehmet yaşar dikgöz
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi