İFOD üyesi Gürhan Güner Bulancak’ta deklanşör’e bastı.

PYXIS FOTOGRAF KULUBÜ Kurucu Başkanı Gürhan Güner Bulancak’ta
Bu haber 2017-01-30 15:29:30 eklenmiş ve 1874 kez görüntülenmiştir.

İzmir Karşıyaka’da yaşayan Bulancaklı İFOD üyesi Gürhan Güner Giresun Simidini daha yakından tanımak ve tanıtmak adına Bulancak’ta simit fırına girerek deklanşörüne bastı.

 

 

İzmir’de yaşayan ve kimileri farklı kurumlarda fotograf kolu biçiminde etkinlik gösteren amatörlerin, 1986 yılında gerçekleştirdikleri ortak bir serginin ardından aldıkları kararla İFOD , “İzmir fotograf ve Sinema amatörleri Derneği” adıyla aynı yılın aralık ayında kurulan Dernekte Bulancaklı Gürhan Güner fotograf sanatcısı olarak karşımıza çıktı. 1989’da ivme kazanan kurumlaşma çabalarıyla da güçlenerek, gerek İzmir’de gerekse yurt içinde değişik yörelerde; bağımsız ya da diğer dernekler ile birlikte bir çok fotoğraf etkinliğinde yer alan İFOD etkin bir üyesi olan Gürhan Güner Giresun Simidini ele aldı. Birçok Sergi, gösteri, panel gibi birçok etkinliklerle de yer alan Bulancaklı Gürhan Güner bu sefer deklanşörune simit sığdırdı.  Bulancak’a ziyarete gelen Güner fotograf makinesini yanından eksik etmediği sanatsal bakışlarını Bulancak/Giresun susamsız Simit’e çevirdiği görüldü. İFOD’un üyesi ve sürekli yeni toplumsal buluşmalar arayışına yönelten düşüncesiyle hareket eden Güner, yöremizin ürünü olan susamsız simit’i sergilemek adına böylesi bir çalışma yaptığı öğrenildi.  

 

 

Bulancak’ın sevilen saygı değer büyüğü emekli Veteriner Hekim Yüksel Güner’in oğlu İzmir Fotograf Sanati Derneği İFOD üyesi ve aynı zamanda PYXIS FOTOGRAF  KULUBU Kurucu Başkanı Gürhan Güner, tatilde bile fotoğraf sanat aşkını yöremizin değeri susamsız simit ile buluşturdu.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : İFOD üyesi Gürhan Güner Bulancak’ta deklanşör’e bastı PYXIS FOTOGRAF KULUBÜ Kurucu Başkanı Gürhan Güner Bulancak’ta bulancak haber giresun haber yüksel
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi