Hem Doktor, Hem Sekreterlik yapıyorlar!...

Doktorların işi çok zor.?
Bu haber 2017-01-22 11:38:50 eklenmiş ve 1703 kez görüntülenmiştir.

Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Pazar günü nöbetçi olan Doktorlar hem sekreterlik hem de doktorluk yapmaları dikkatlerimizden kaçmadı.

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, hafta sonu gittiği Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sırası  geldiğinde Çocuk Doktoru’nun masasından kalkarak kızını çağırması dikkatınden kaçmadı. Muayene esnasında hem sekreterlik görevini yaptığı ve hem kızını muayene eden doktora “sizin sekreteriniz yok mu “ dediğinde bu gün yok demesi acaba diğer günler nasıldı düşündürürken akıllarıda karıştırdı. Yaşar’ın küçük bir araştırma yaptığında ise 22.01.2017 tarihinde Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Acil Poliklinik servisinde doktorların zor anına tanık olduk. Çünkü hem doktorluk hem de sıra takibi yapmak zorunda kalan doktorların durumu, daha dün Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı hemşerimiz Nurettin Canikli'nin konuşmalarını akıllarımıza getirdi. 

 

Giresun İlimiz Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin açılışını Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli tarafından yapılmış ve o zaman şu sözleri söyleri söyleyen Canikli “Bugün gerçekten Giresun’umuz için önemli günlerden bir tanesi. Giresun’da verilen sağlık hizmetlerinin kalitesini biraz daha yükseltecek olan, aslında epeyce yükseltecek olan iki tesisin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu güzel günümüzde bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini bu güne uyarlayarak ben de bir kez daha hatırlatmak istedim.

 

Evet Başbakan Yardımcısı Giresun Caniklinin sözlerini bulancakhaber.net Genel yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar olarak da bir kez biz açıklmayı uygun gördük.

Mehmet Yaşar “22.01.2017 Pazar, bugün gerçekten Giresun’umuz için düşündürüşü bir gün. Giresun’da verilen sağlık hizmetlerinden biri olan Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların sekreterlerini olmaması ve doktorların hem sekreterlik hem de doktorluk yaptıklarına tanık olduk. Bu durum karşısında doktorlarımızın yoğun olan Acil Polikilinik biriminin kalitesini biraz daha yükseltecek olan, aslında epeyce yükseltecek olan sekreterlerin olmamasından dolayı şaşkınlığımızı gizleyemedim. Bu Acil durumda doktorların hem sekreterlik hem de doktorluk yapma gayretini ve çocuklarımızın sağlığı için biz anne ve babaların bu zor günümüzde canla başla çalışmalarından dolayı o gün kü tüm çalışan doktorlarımıza ve personellerimize çok teşekkür ediyorum”

 

Ayrıca bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, Bulancak halkının büyük bir çoğunluğunun Ordu ve Giresun’da ki Özel ve Kamu Hastaneleri’nde ki yoğunluğunun sebebinin de araştırılmasını istiyorum.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Hem Doktor Hem Sekreterlik yapıyorlar !... nurettin canıklı başbakan yardımcısı giresun haber bulancak haber Doktorların işi çok zor
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi