Kaymakam Ulugölge’den ilk resmi programında “Doğum Günü” süprizi!...

3’ncü sınıf ilkokul öğrencisinin hayatı boyunca unutamayacağı bir gün.
Bu haber 2017-01-20 23:53:17 eklenmiş ve 2146 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge için bulancakhaber.net gazetemizde Özlenen Kaymak diye daha önce haber yapmış ve bu düşüncelerimizi daha ilk resmi programında göstermiş olmasından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

 

Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge ilkokul 3’ncü sınıf öğrencisi Gamze Gür’e Karne Günü’nde unutamayacağı “Doğum Günü”Süprizi ve sınıf arkadaşlarına Karne Günü’nde Kitap hediye öğrencileri oldukça heyecanlandırdı. Okulların yarıyıl tatiline girdiği günde Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge’nin talimatı ile ilçe programı yapılacak olan Barbaros İlkokulu’nda “o gün doğum günü olan bir öğrencimizin sınıfında karne dağıtımı yapmak istiyorum” sözleri üzerine Okul Müdürü Musa Yavuz’un belirlediği 3/F Sınıfı öğrencisi 8 yaşında ki Gamze Gür’e hayatı boyunca unutamayacağı bir doğum günü süprizi hazırlatıldı.

 

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın birinci dönemi, alınan karnelerin ardından bugün sona ererken bir öğrencinin hayal edemeyeceği süpriz bir doğum günü programı hazırlanması bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. Emriye ve Nazım Gür’ün kızları Bulancak Barbaros İlkokulu 3/F Sınıfı öğrencisi Gamze Gür’e ateş kırmızısı renginde üzerinde yaş pastası havayi fişekleri ve mumların bulunduğu “HEM KARNEMİ HEM YENİ YAŞIMI ALDIN MUTLU YILLAR GAMZE” yazılı pasta hayallerinin üzerinde bir yaş günü kutlaması olduğu görüldü.  Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge sınıfta en son Gamze Gür’ü karnesi almaya çağırıldığında ona süpriz bir şekilde karne sonrası yaşpastasının ortaya gelmesiyle bir anda şaşkınlık ve heyecan yaşayan Gamze Gür bir süre şaşkınlık ve özel olanma hissi ile konuşamadığı görüldü.  bulancakhaber.net’inde tanık olduğu ve ilk defa karne dağıtımında bir mülki amirin talimati ile bir öğrencinin karne günü hayallerinin ötesinde yaş günü kutlaması hazırlatması 8 yaşında ki Gamze Gür unutamayacağı bir yaş günü yaşattı. Öte yandan Gamze Gür’ün sınıf arkadaşlarına da Kaymakam Niyazi Ulugölge tatilde okumaları için Kitap hediye ettiği ve tüm sınıfın gönlünü kazandığı görüldü. ayrıca program sonrasın da herkez dağıldıktan sonra yaş günü kutlanan Gamze Gür’ün kendisini tutamayarak sevinçten ağladığı kendisini çok özel ve mutlu olduğunu söylediği öğrenildi.  İlk programında sınıfta öğrencilerle birlikte kısa bir sohbet yapan Bulancak Kaymakamı Ulugölge “bugün Gamze kızımızın doğum günü. Hem sınıf arkadaşları, hem öğretmenleri, hem de Milli Eğitim Müdürlüğümüz çocuklarımızın kıymeti yüksek olduğu için, onlara değer verdiğimizi göstermek için bizde böylesi bir karne dağıtımı yapmak istedik. Bulancak Mülki amirleri ve Müdürlerimiz ile birlikte Gamze kızımızın doğum gününü kutlamaya geldik. Onun sayesinde burada pasta yedik. Kendisine sağlıklı, huzurlu, başarılı, uzun bir ömür diliyorum. Gamze Gür kızımızın sınıfının başarılı öğrencilerinden biri olduğunu dolayısıyla hem kendi adına hem de insanlık adına Türkiye için çok güzel şeyler yapacağını, gelecekte çok büyük işler başaracağına inanıyoruz. Tekrar doğum gününü kutluyoruz” dediği öğrenildi. Kaymakam ve beraberindekiler daha sonra çocuklarla birlikte yaş günü pastası yediler günün hatırası olarak objektiflerimizin karşısına geçtiler. Daha sonra Kaymakam ve mülki amirler diğer sınıfları da ziyaret ettileri ve okuldan ayrıldıkları belirtildi.

 

Karne Dağıtımı programına Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut,  Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Üstteğmen Cihan Gültekin Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay kovancı,Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve davetliler katıldı.  

 

bulancakhaber.net olarak ilk programında çocukların olduğu kadar bizlerinde gönüllerini kazanan Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge’ye bizde karne veriyoruz. Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge ilk resmi programında ki çocukları karne sevinçinin ötesini yaşatmasından dolayı programda tüm mülki amirleri bir araya toplamsından, davranış notları birebir ilişkilerinden dolayı yıldızlı “PEKİYİ” veriyoruz.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Kaymakam Ulugölge’den ilk resmi programında “Doğum Günü” süprizi !... 3’ncü sınıf niyazi ulugölge ilkokul öğrencisinin hayatı boyunca unutamayacağı bir gün bulancak haber giresun haber recep yakar şenel
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi