Emekli jand.Tabip Binbaşı Uzm.Dr.Dinçer Çelik, Giresun Özel Kent Hastanesi'nde

Giresun “ÖZEL KENT HASTANESİ” ne bir Uzman Doktor daha.
Bu haber 2017-01-20 08:12:42 eklenmiş ve 3900 kez görüntülenmiştir.

Kuleli askeri lisesi mezunu ve Gülhane askeri tıp akademisinden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlığını alan Emekli jandarma Tabip Binbaşı Dinçer Çelik'in Giresun Özel Kent  Hastanesi'nde göreve başlayacağı öğrenildi.

 

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlığını alan emekli jandarma Tabip Binbaşı Dinçer Çelik'in bundan sonra Giresun Özel Kent Hastanesi'nde bölge halkına hizmet verecek.   

 

Giresun Özel Kent Hastanesi bünyesinde branşlarında başarılı ve bir o kadar da deneyimli Uzman Doktorları toplayan Giresun “ÖZEL KENT HASTANESİ” ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktor Dinçer’in gelecek ve bölge halkıyla buluşacak olması büyük heyecan yaşattı.Önümüzde ki ay içinde Giresun Özel Kent Hastanesi’nde göreve başlayacak olduğu öğrenilen Uzman Doktor’un bölge halkı tarafından yoğun ilgi gösterileceği ve randevu taleplerinde artış olacağı bulancakhaber.net tarafından açıklandı. Önümüzdeki ay içinde Giresun özel kent hastanesinde göreve başlayacak olduğu öğrenilen uzman doktora bölge halkı tarafından yoğun ilgi gösterileceği ve randevu taleplerinde artış olacağı bulancakhaber.net tarafından açıklandı.

 

bulancakhaber.net olarak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktor Emekli jandarma Tabip Binbaşı Dinçer Çelik'in Giresun Özel Kent Hastanesi'nde ki yeni görevinde başarılar dileriz. 

 

 

ETİKETLER : Giresun halkı ve bölge halkının sağlığı ÇELİK’lerden sorulacak Giresun “ÖZEL KENT HASTANESİ” Uzman Doktor daha bulancak haber giresun haber çelik yaşar dinçer
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi