Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Aydın Önal’ın sofrasına misafir oldu.

Kaymakam Niyazi Ulugölge farkını gösterdi. Uzun süre kaymakamsız kalan Bulancak’a “KAYMAKAM” geldi.
Bu haber 2017-01-15 17:10:48 eklenmiş ve 1957 kez görüntülenmiştir.

Bulancak’ta yaşanan kaymakamsızlık sorunu giderildi ve özlenen kaymakam Bulancak Cadde ve Sokakları’nda objektiflerinde yansıdı.

 

Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge ilk Mahalle toplantı sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi. KaymakamUlugölge halkla tokalaştı, esnafın davetine icap ettiği ve sofrasına oturarak balık çorbası içtiği görüldü.

 

1 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazete de yayınlanan kararname ile Bulancak Kaymakamlığı görevine atanan Niyazi Ulugölge Bulancak Kaymakamlık makamına çıktığı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı üzerine ilk toplantısının ötesine geçerek vatandaşla kuçaklaştı esnafın çorbasını sofrasına oturarak içtiği objektiflerimizle görüntülendi.  

 

Bulancak'ın ve bölgemizin tanınmış isimlerinden Aydın Balıkçılığın sahibi Aydın Önal’ın kendi elleriyle hazırladığı ve Atatürk caddesinde kendisine hayırlı ,işler dileyen Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge’yi çorba içmeye davet etti.  Kaymakam Ulugölge davete icap ederek mesai bitiminde özel olarak davet edilediği esnaf Aydın Önal’ın sofrasına misafir oldu. Aydın Onal’ın balık çorba ikramına TRT Yurt Muhabiri ve bulancakhaber.net Yayın Sahibi Mehmet Yaşar ile Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör’de eşlik ettiği  objektiflerimize yansıdı. Sıcak samini bir ortamda içilen özel yapılmış balık çorbası özel olduğu kadar bir ilk olarak ta görüntülendi. Öncesinde Bulancak halkıyla kuçaklaşan ve onları dineleyen Bulancak KaymakamI Niyazi Ulugölge daha ilk şehir gezisinde sanki kırk yıldan bu yana burada görev yapmış gibi bölge halkıyla kaynaştığı ve sorunlarını dinlediği görüldü.  İlk Mahalle toplantısın da kendisinin dediği gibi “Bize gelmeyene biz gideceğiz... “ sözleri daha ilk mesai de görüntülenmesi ve objektiflerimize yansıması güzel günerin Bulancak halkını beklediğini doğruladı.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge Aydın Önal’ın sofrasına misafir oldu Kaymakam Niyazi farkını gösterdi Uzun süre kaymakamsız kalan Bulancak’a “KAYMAKAM” geldi bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi