Marifet İltifata tabidir.

Bize gelmeyene biz gideceğiz...
Bu haber 2017-01-13 22:39:21 eklenmiş ve 1526 kez görüntülenmiştir.

Yüz yüze sorunları şikayetleri ve memnuniyetleri dinleyeceğiz. Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge ilk buluşmasını Muhtarlar ve Vatandaşlarla Bulancak Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirdi.

 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun imzasıyla, 81 ilin valisine, vatandaşlarla her ay düzenli toplantılar yaparak talep ve sorunlarını dinlemeleri talimatı üzerine Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge ilk buluşmasını Muhtarlar ve Vatandaşlarla gerçekleştirdi. Bulancak Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Turgay kovancı, Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Üstteğmen Cihan Gültekin, ve ilgili kamu görevlileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldılar. Ayrıca kaymakamların belirleyeceği ve toplantıya katılımında fayda bulunan kişiler veya kurum ve kuruluşların yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşla düzenli olarak her ay ayrı bir yerde bir araya gelecekleri açıklandı. Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge’nın ev sahipliğinde yapılan ilk toplantıda ilçe, bölge, mahalle ve köylerde, doğrudan vatandaşın istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla her ay buluşma imkanı sağlanacağı önemle belirtildi.

 

 

Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge’nın ev sahipliğinde yapılan ilk toplantıda başlıklar halinde kararlar alındı. Bu doprultuda;  Bulancak ilçesinde ki terk edilmiş,bakımsız bir hâlde çökme ve yıkılma tehlikesi olan binaların ve alanların yasal yetki sınırı içinde Devlet olarak çalışma başlatılacağı açıklandı. Bulancak genelinde ki terk edilmiş hurda araçları toplayacağız.Trafikte sürücü emniyeti ve yaya emniyeti ile ilgili olarak çalışma başlatacağız. Şehir içinde kaldırım ve yol işgallerine düzenlemeler ve düzeltme çalışması yapılacağı bunlardan sadece birkaç tanesi olarak belirlendi. Toplantı öncesinde Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge Bulancak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Efendi Altun, İlçe Emniyet Müdürü Turgay kovancı, Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Üstteğmen Cihan Gültekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ile objektiflerimize böyle yansıdı.   

 

 

Öte yandan 17.01 2017 Salı günü Giresun Valisi Hasan Karahan Bulancak ilçesine geleceği ve 75 Yıl Halk Kütüphanesi’nde aynı şekilde bir toplantı gerçekleştireceği açıklandı.  Toplantıda Bulancak Belediye Başkanlığı'nı temsilen hiç bir yetkilinin olmaması da dikkatlerimizden kaçmadı.  

 

 

 

Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge’nın ev sahipliğinde yapılan ilk toplantısına davetli olan bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar kaymakamdan sonra gelmesi ve Kaymakam Niyazi Ulugölge’nin tam bir ev sahipliğinde her kezden önce gelerek gelenleri karşılaması ve program sonrası uğurlaması objektiflerimize böyle yansıdı. 

 

 

 

ETİKETLER : Marifet İltifata tabidir Bize gelmeyene biz gideceğiz Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge Bulancak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Efendi Altun İlçe Emniyet Müdürü Turgay kovancı Bulancak İlçe Jandarma Komu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi