İlçemizi idare edenler,bu kararlıkta olması gerekir.

Halk Eğitim ve Barbaros ilkokulu’nun kapısı denetledi, karar verildi ve yaptırıldı.
Bu haber 2017-01-09 22:20:20 eklenmiş ve 2325 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Barbaros İlkokulu ve Bulancak Halk Eğitim Merkezi ana giriş kapısı bulancakhaber.net tarafından defalarca haber yapılmış yetkilileri sorunu çözmesi konusunda defalarça uyarmıştı.

 

 

Bulancak Mahallesi ana girişi niteliğini taşıyan ve konumu gereği hem otopark hem de çöp toplama merkezi görüntüsü olan şehir merkezinin çözüm noktasında incelendiği objektiflerimize yansıdı.

Bulancak Barbaros İlkokulu kapısının ve Bulancak Halk Eğitim Merkezi ana giriş kapılarının ortak kullanıldığı alanda Bulancak ilçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı’nın sorun olan bölgeye gelerek bizzat denetlediği ve ne yapılması konusunda görüntülendi. Konu olan bölge de bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni  Mehmet Yaşar birçok defa haber yapılmış ve okul girişi ile Halk Eğitim Merkezi girişinin bir türlü çözülemeyen sorununa ilk defa bir yetkilinin gelip incelem yaptığı objektiflerimize böyle yansıdı. Bulancak ilçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı’nın İlkokul ve Halk Eğitim Merkezi kapısını İlçe Trafik ekiplerince incelediği ve gün içinde çalışma başlatarak aynı günde bitirmesi karardan çok mesai saati içinde incelenerek hemen çözüm bulunarak çözüm üretilmesi işte bu iş böyle yapılır dedirtti. bulancakhaber.net objektiflerine bir sorun aynı günde incelenerek aynı gün içinde bir karar verilip tamamlanması pek alışık olduğumuz bir çalışma değildi. Fakat ilçemizi idare edenlerin bu kararlıkta olması işte bu iş böyle yapılır dedirtti.

 

 

 

bulancakhaber.net’in Bulancak ilçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı’yı ilk kez inceleme yaptığını gördüğümüz bir saha da aynı günde karar vererek çalışma başlatıp aynı gün bitirmesi ilçemizi idare edenlerin bu kararlıkta olması gerektirdiğini gösterdi.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : İlçemizi idare edenler bu kararlıkta olması gerekir Halk Eğitim ve Barbaros ilkokulu kapısı denetledi karar verildi yaptırıldı turgay kovancı emniyet müdürlüğü bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi