“Karadeniz Gün Yapı” sözde değil, gerçek destek oldu.

Forma uğurlu geldi.
Bu haber 2017-01-07 23:08:07 eklenmiş ve 3491 kez görüntülenmiştir.

Türkiye Voleybol 1. Lig temsilcimiz 1926 Bulancakspor 2.yarının ilk maçında karşılaştığı 1920 Maraşsporu  3-0 yenerek ikinci yarıya güzel bir başlangıç yaptı.

 

İlk yılında mütevazi kadrosuyla mücadele ettiği bu üst ligde çok güzel şeyler yapmaya devam eden Türkiye Voleybol 1. Lig temsilcimiz 1926 Bulancakspor’un üst sıraları zorladığı öğrenildi. Bu konuda bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a açıklamalarda bulunan Takım Antrenörü Selçuk Sekban şunları söyledi. Sekban, “ligin ikinci devresine çok sıkıntılı girdik.Çağlar'ın Malatya maçında sakatlanması,Samet Gümüş'ün olmaması,Pasörümüz Sinan 'ın hasta olması,Kubilay ve Mertcan'ın diz sakatlıkları kadro kurmakta bizi oldukça sıkıntıya soktu.Çocuklarımın özverili oluşu ve kazanma azmi galip gelmemizi sağladı.Sporcularımı kutluyorum.Bu hafta zorlu Hatay deplasmanına gideceği” dedi.

 

Öte yandan ligin ikinci devresine çok sıkıntılı girdiğini öğrenen ve bu konuda takım yanında olduğunu göstermek destek vermek isteyen Karadeniz Gün Yapı ve Arif Dikgöz bir nemse olsun takımı rahatlatmak ve destek olmak adına forma yaptırdığı öğrenildi. Bu jestte karşılıkl olarak ta Türkiye Voleybol 1. Lig temsilcimiz 1926 Bulancakspor’un antrenörü Selçuk Sekban’da formaya şirketin logo ve ismini yazdırarak jestte jest ile karşılık verdiği görüldü. 1926 Bulancakspor ile 1920 Maraşspor’un müsabakasına yeni formasıyla çıkan 1926 Bulancakspor galibiyetle ayrılması forma şans getirdi dedirtti.

 

 

Son olarak ta Türkiye Voleybol 1. Lig temsilcimiz 1926 Bulancakspor’un antrenörü Selçuk Sekban, “Bizlere destek veren Karadeniz Gün Yapı şirketine ve Arif Dikgöz’e takım oyuncuları adına teşekkür etti. 

 

ETİKETLER : Karadeniz Gün Yapı sözde değil gerçek destek oldu Forma uğurlu geldi Arif Dikgöz selçuk sekbani 1926 Bulancakspor
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi