Hiçbir başarı tesadüf değildir.

“ELMASIM” Dondurma- Fındık Evi ve şimdi de “ELMASIM TÜRK KAHVESİ”
Bu haber 2017-01-05 00:00:46 eklenmiş ve 1497 kez görüntülenmiştir.

Bulancak’ın markası ve misafirlerinizi keyifle ağırlayabileceğiniz Elmasım Dondruma- Fındık Evi yeni Elmasım markasıyla Türk Kahvesini müşterilerine sunuyor.

 

Elmasım Dondurma sahibi Elmas Aşar yaz kış dondurma ve fındık satışı yaparak Bulancak’ın adeta markısı olduğunu bir kez daha gösterdi. Elmasım Dondurma-Fındık Evi şimdi de “Elmasım Türk Kahvesi” adıyla nezih bir ortamda sıcak kahve keyfinizi yapacağınız mekan olarak gösterildi.  Türkiye de adeta aranan lezzet olarak gösterilen ELMASIM DONDURMA ve FINDIK EVİ  şimdi de karşımıza ELMASIM TÜRK KAHVESİ olarak karşımıza çıktı.  Elmasım markası altında özel olarak son model kendine has kahve makinesinde çekilen  kahve çekirdekleri ile yapılıyor. ELMASIM TÜRK KAHVESİ profesyonel eller tarafından en iyi Türk kahvesini yapmak için önce çekirdek kahveyi çekerek toz haline getiren BARISTA Sinan Kesik 40 yıllık konuşulacak kahveyi bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a pişirdi.  (Barista, kahve kültürünün gelişmiş olduğu ülkelerde kahveyi hazırlayan ve sunan kişiye denir.)

 

Öte yandan yazın dordurma ile insanları serinleten Elmasım Dondurma-Fındık Evi, kışın vazgeçilmez sıcak içeceği olarak bölge halkının beğenisine sunulan bol tarçınlı salep sunuyor. İlçemizin damat lezzet durağı olarak gösterilen Elmasım Dondurma’da kış mevsiminin en tatlı ve en sıcak bol tarçınlı içeceği Salep satışları başladığı objektiflerimize yansıdı. Elmasım Dondurma işletme sahibi Elmas Aşar ve oğlu Evren Aşar, tamamen cevre köylerden özel olarak toplanan sütlerden hiçbir karışım yapmadan hazırlanan özel salep, özel makinesi ile bölge halkına sunulduğunu belirtti. Özel makinesinde her daim sıcak satışı yapılan ve özellikle bol tarçınla içilmesi bir keyif olan salep oldukça rağbet gördüğü görüldü. Misafirlerinizle buluşacağınız nesih bir ortamda farklı lezzetli tatlarla buluşacağınız bir nokta olarak gösterilen Elmasım Dondurma Salep tutkunlarını beklediğini ve bu beklentilere artık Elmasım Türk kahvesi de ekleyerek vazgeçilmez mekan olarak gösterildi.

 

 

TRT Yurt Muhabiri ve aynı zamanda bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, misafirlerinizi 1. Sınıf memnuniyet, 1. Sınıf hizmet, 1. Sınıf sunum gösteren işinde Profesyonel ekibi ile ELMASIM DONDURMA-ELMASIM FINDIK EVİ ve ELMASIM TÜRK KAHVESİ ’ne davet etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Hiçbir başarı tesadüf değildir ELMASIM Dondurma - Fındık Evi ve şimdi de ELMASIM TÜRK KAHVESİ elmas aşar evren mehmet trt yurt muhabiri bulancak haber giresun haber giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi