İstanbul Galata Külesi eşliğinde Bulancak’ta ÇAY keyfi.

Abla Elif ve erkek kardeş Fahrettin Ayar’dan sıcak samimi bir ortam
Bu haber 2017-01-04 21:54:19 eklenmiş ve 2163 kez görüntülenmiştir.

Yurt genelinde yavaş yavaş sayıları artan çay evlerine bir yenise de Bulancak’ta katıldı.

 

 

Çay tiryakileri için adeta birer liman gibi olan Çay Cafe adı altında ki yerler konseptiyle dikkatlerini üzerine çekiyorlar. Bulancak’ta yeni açılan DOĞA CAFE ve ÇAY EVİ İstanbul Galata Külesi manzarası eşliğinde çayınızı yudumlayacağınız Cafe olarak gösterildi. Bulancak’ta İstanbul’u yaşamak gibi bir his veren mekan DOĞA CAFE ve ÇAY EVİ farklı kokular, farklı karışımlar ve yeni keşifleri lezzetle sıcak çayınızla buluştuğu yer olarak gösterildi.  Birer tutkuya dönüşecek olan DOĞA CAFE ve ÇAY EVİ İstanbul Galata Kulesi karşısında çayınızı yudumlama hissini sizlere sunuyor. Bunu en güzel bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın yaşadığı objektiflerimize böyle yansıdı. İşte İstanbul’da çay içebileceğiniz harika mekanı Bulancak’a taşıyan işletme sahipleri abla Elif ve kardeş Fahrettin Ayar ev usulü poça ve pasta çeşitleri ile sıcak samimi deniz kenarında çay içiyormuş hissni size yaşatacakları görüldü. Çaylarınızı nazik bir karşılama ve dinlendirici bir ortamı ile yudumlamanız için sizleri bekliyor. Renkli ve çay dolu saatlerinizi rahat atmosferi ile tam bir uğrak noktası olan DOĞA CAFE ve ÇAY EVİ abla ve erkek kardeşin işlettiği sıcak bir ev ortam, temiz hijyenik 1 sınıf mazemelerden hazırlanan sunumu ile nezih bir alan olarak gösterildi.

 

 

Eşinizle dostunuzla ve iş görüşmelerinizi sıcak çayınızı rahat ve ferrah bir ortamda sizlere sunan Elif ve Fahrettin Ayar Kardeşler çay evine sizleri de beklediğini belirttiler.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : İstanbul Galata Külesi eşliğinde Bulancak’ta ÇAY keyfi Abla Elif ve erkek kardeş Fahrettin Ayar sıcak samimi bir ortam bulancak haber giresun haber bulancak giresun mehmet yaşar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi