Boyamalarımız; Su bazlı, vücuda zarar vermez ve diğer kıyafetlerinize bulaşmaz

CEKO Derimont; işimizi profösyonel yapıyoruz.
Bu haber 2017-01-02 23:39:46 eklenmiş ve 1455 kez görüntülenmiştir.

Bulancaklı Derimont Ustası Cevdet Koyutürk ve kendisi gibi Derimont ustası Şükrü Aydın ile birlikte Derimontlarımızı boyamaya başladılar.

 

30 yıllık birikimini Bulanak’ta açtığı imalathanesi’nde yeni dikim derimont ve eski derimontlarınızı yenileyen CEKO Derimont bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın eski derimontunu ilk günkü aldığı gibi kendisine yeni almış gibi teslim ettiği objektiflerimize böyle yansıdı.

 

Bulancak’ın yeni ismi ve markası olacağını açıklayan CEKO Derimont Cevdet Koyutürk ilk günden bu güne hergün kendisini ziyaret eden ve sipariş veya farklı hazır modellerden derimont alındığını açıkladı. Öte yandan deri montunuzun tamiratı ve gerekli değişimleri yapıldıktan sonra derinin rengi, dokusu ve yapısına göre özel deri boyası hazırlanarak boyama işlemlerinin yapıldığını açıklayan Koyutürk şunları söyledi.

 

Koyutürk, “bu işlem derinin tüm yüzeyini kapsayacak şekilde el emeği ile itinalı bir biçimde yapılıyor. Tüm bu işler yapılırken derinin daha sonraki yıllarda boyasının akmaması, çıkmaması ve montunuzun içerisine giymiş olduğunuz kıyafetlere renk vermemesine dikkat ediyoruz. Son olarak ta deri montunuzun boyama ve cilalama işlemleri tamamen bittikten sonra eğer astar değişimi, arma ve etiket dikimi yapılacaksa bu işlemlerde itinalı bir şekilde yapılıyor. Daha sonra derinin dokusu ve yapısına uygun ısı ve buhar derecesi ile öncelikle kol kısımları, ek parçalar ve deri montunuzun tamamı pres ütü ile ütülenip ve son olarak askıya asılarak tamir ve boya işlemi tamamlıyoruz. CEKO Derimontta en önelisi de deri boyalarımız su bazlı olduğundan kesinlikle vücuda zarar vermez ve diğer kıyafetlerinize bulaşmaz” dedi.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : CEKO Derimont işimizi profösyonel yapıyoruz Boyamalarımız Su bazlı vücuda zarar vermez diğer kıyafetlerinize bulaşmaz bulancak haber giresun haber bulancak giresun şükrü aydın cevdet koyutürk derimon
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi