İşte bu "ALT GEÇİT" şimdi "SANAT GALERİSİ" olmuş.

Bir de sergilenen fotoğrafların hikayesi olsa daha da iyi olurdu?
Bu haber 2016-12-29 23:07:24 eklenmiş ve 1729 kez görüntülenmiştir.

bulancakhaber.net internet gazetesinin daha önce ki yayınlarında;

 

 “Karayolları ağı içinde bulunan alt geçide yapılmaması gereken “Sanat Galerisi” bir anda çay oğağı olarak karşımıza çıktı.öyle ya bölge halkı “Sanat Galerisi” beklerken  daha önceden hazırlanan ve bir anda malzemeler konularak çay ocağı karşımıza çıkıverdi. Ayrıca Türkiye de başka bir yerde olduğunu duymadığımız alt geçit sensorlu kapılarıda günün ilerleyen saatlerinde kapılarının kapatılacağı sözlerine inanmaya başladık” haberimizi hatırlatmak istedik.

 

 

Bu gün bizzat alt geçidi kullandığımda işte bu alt geçit olmuş dedim.   Yazın adeta ticarethane gibi kullanılan alt geçidin olması gereken çalışma nihayet objektiflerimize yansıdı. Bölge halkının rahatça geçebileceği ve eski Giresun Bulancak siyah beyaz fotoğrafları ile otandik pencereler içinde sergilenmesi bu sefer alt geçit “Sanat Galerisi” olmuş dedirtti. bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar gün içinde alt geçidi kullanarak sergilenen pencere içinde ki eski fotoğraflar çok güzel fakat alt yazısı olmadığı için sadece bakmaktan öte gidilmemesi noksak olarak görüldüğünü açıkladı.  

 

 

 

Bulancak İskele Mevkii’ndeki alt geçidin yazın da bu şekilde kullanılması gerektiğini bir kez daha belirtiyoruz. Yetkililer lütfen her yeri ticarethane gibi düşünmesinler. “Sanat Galerisi”  ise aynı bu şekilde daha da bol ve açıklamalı bilgilerle tarihimizi yaşadığımız şehrimizi sergilemesi daha doğru olacaktır.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : İşte bu alt geçit şimdi olmuş Bir de sergilenen fotoğrafların hikayesi olsa daha da iyi olur du SANATV GALERİSİ bulancak alt geçit bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi