Bulancak İsmetpaşa Mahalle SAKİN’leri ERDOĞAN kardeşlerle çok şanslı

Yok böyle hizmet; tutuyor, temizliyor ve evlere servis yapıyor.
Bu haber 2016-12-22 21:54:43 eklenmiş ve 2504 kez görüntülenmiştir.

Bulancak İsmetpaşa Mahallesi sakinlerinden lakabıyla Uzman Sakin Erdoğan tuttuğu balıkları mahalle içinde satışını yapıyor.

 

Uzman Sakin Erdoğan balıklarını satmakla kalmıyor Bulancak İsmetpaşa Mahalle sakinlerinin evine temizlenmiş balıkta servis yapıyor. Erdoğan’ın en büyük yardımcısı da kendisi gibi mahalle sakinleri tarafından sevilen Milli Dalgıç Mustafa Sarıgül’ün olduğu görüldü. Sakin Erdoğan kendisini arayan müşterilerine (mahalle sakinleri) yakaladığı balıkları isteğe göre hiçbir ek üçret almadan temizleyerek evlerine servis yapmanın ayrıcalığını yaşattığı öğrenildi. Haber yaptığımız saatte Gıcıklı Camii’nden çıkan mahalle sakinleri daha önceden ayırttıkları temizlenmiş balıklarını alırdıkları ve kiminin de evlerine balıklarını servis yaptığı belirtildi.   

 

40 yıldan bu yana balık işiyle uğraşan ve ailesinin geçimini bu şekilde sağlayan evli ve 2 çocuk babası Sakin Erdoğan, Bulancak İsmetpaşa Mahallesi'nde oturanlarına balık satışında adeta ayrıcalık sunduğunu söyledi. Bulancak sahilini boydan boya saçma ağı ile balık avlayan ve kardeşlerinden günlük taze balık alarak satış yapan Erdoğan’ın her daim müşterileri olduğunu ve her gün onlara balık hazırlamanın kendisini oldukça memnun ettiği ifade edildi.

 

Günlük taptaze balıkları Gıcıklı Camii önünde satışını sunan uzman lakablı Sakin Erdoğan sadece Gıcıklı Mahallesi’nın değil kardeşi Ahmet ve Nermin Erdoğan işlettiği Erdoğan Ticaret’in kömür, kabuk, su ve tüp satışını en uygun yapan firma olarak Bulancak için bir şans olduğu bulancakhaber.net olarak ifade edildi.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak İsmetpaşa Mahalle SAKİN’leri ERDOĞAN kardeşlerle çok şanslı Yok böyle hizmet ; tutuyor temizliyor ve evlere servis yapıyor bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi