Bulancak yeni Kaymakamı Ulugölge, donanımlı geliyor.

Daha güzel bir Bulancak’ta yaşamak istiyoruz.
Bu haber 2016-12-21 07:02:29 eklenmiş ve 2136 kez görüntülenmiştir.

Eski Bulancak yeni İzmir Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz ile eski Foça yeni Bulancak kaymakamı Niyazi Ulugölge İzmir ilinin farklı ilçelerinde 3 yıldır birlikte kaymakam olarak çalışıyorlar.

 

İzmir Aliağa ve İzmir Foça ilçelerinde kaymakamlık görevlerini yerine getiren ve 3 yıldan bu yana komşu ilçe kaymakamları olarak birlikte görev yapan Bayram Yılmaz ve Niyazi Ulugölge kimi zaman izinli olduklarında kaymakamlık görevlerine karşılıklı vekaleten ettikleri öğrenildi.

 

1 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazete de yayınlanan kararname ile Bulancak Kaymakamlığı görevine getirilen eski Foça Kaymakamı Yeni Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge ilişiğini kestiği ve önümüzde ki günlerde ( yılbaşından hemen sonra ) Bulancak’ta göreve başlayacağı öğrenildi.  

 

bulancakhaber.net olarak yeni Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge’den;

Bulancak Hükümet Konağı’nın ana girişi kapsının Bulancak ve bölge halkına sürekli kullanımak üzere açacağını umut ediyoruz.  Bölge halkını binanın ön kapısı varken arka kapısından girmesine son vereceğini umut ediyoruz.

 

Türkiye genelinde 6 il merkezinden daha büyük olduğunu buna rağmen Bulancak nüfusunun çoğaltmak isteyenlerin bu gün 50 Bin’e yakın nüfusu olan ilçemizde Emniyet güçlerinin sayısını belirtmek istemiyoruz amma ilçemize yeterli olmadığını çok iyi biliyoruz. Bu sayının çoğaltılmasını ve Sanayı Bölgesinde de Emniyet birimi şubesinin olmasını istiyoruz.

 

 

İlçe Trafiğinin yeniden ele alınarak düzenlenmesini ve trafik yön levhaları ile tek yön olan yolların tekrar gözden geçirilmesini diliyoruz. Özellikle Atatürk Caddesi’nin Bulancak şehir merkesine giriş ve çıkış olarak yeniden yapılmasının  gerektiğini bildiriyoruz. 

 

ETİKETLER : Bulancak yeni Kaymakamı Ulugölge donanımlı geliyor Daha güzel bir Bulancak’ta yaşamak istiyoruz izmir foça aliağa bayram yılmaz niyazi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi