2016 Yılının en başarılı insanları; Ahmet Gedik ve yardımcısı Necmi Gündoğdu

bulancakhaber.net; Bulancak'ta en başarılı insanlar
Bu haber 2016-12-13 23:16:04 eklenmiş ve 1847 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Hayvan Barınağı 06 Haziran 2012’de açılmış ve o günden bu güne sürekli kendisini yenileyerek ve hizmet kalitesini her gün artırarak bu günlere geldiğini bulancakhaber.net olarak daha önce ki sayılarımızda siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık.

 

Bulancak Hayvan Barınağı ve sorumluları Türkiye de örnek gösterilecek nitelikte çalıştığına bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar bizzat tanık olmuş ve bu çok iddalı sözleri söylemiştir. Bu sözlerimizin yanlış olmadığını sosyal medya aracılında paylaşılan kediler için yaptıkları çalışmada bir kez daha tanık olduk. Barınakta bulunan hayvanların günlük, haftalık hatta saatlık bakımlarının barınak sorumlu görevlisi Ahmet Gedik ve yardımcısı Necmi Gündoğdu tarafından yapıldığını biliyoruz. Barınak her an kontrol altında olduğu ve hijyenik bir ortamda sokak hayvanlarına baktıklarını daha önce ki haberlerimiz de belirtmiştik. Bu gün görüyoruz ve duyuyoruz ki tespitlerimiz doğru ve yerindedir. Hatta o kadar temizler ki Bulancak Hayvan Barınağı sorumlu görevlisi Ahmet Gedik odasına ayakkabı ile girilmiyor. Odası halı döşenmiş ve idari bölüme her kim gelirse gelsin ayakkabılar çıkartılarak girildiğine bizzat uygulayan ve tanık olduk.   

 

TRT Yurt Muhabiri Mehmet Yaşar olarak Bulancak Belediyesi Hayvan Barınağı sorumlusu Ahmet Gedik ve Necmi Gündoğdu’yu çalışmalarını TRT’ye görüntülü haber yapmış ve bulancakhaber.net olarak ta yazılı haber yapmıştık.

 

Şu anda bırakın Bulancak Hayvan Barınağı’nın temiz olmasını kedilerin üşümemesi için halı serdiğini gördüğümüz bu barınak sorumlularını bulancakhaber.net olarak bizler yılın personelleri ilan etmek istiyoruz.  Bu zamanda insanların birbirine olan nefret ve şiddet dolu eylemlerinin yanında Bulancak Barınak sorumluları Ahmet Gedik ve yardımcısı Necmi Gündoğdu’yu takdir ve tebrik ediyoruz.

 

 

 

Bulancak Barınak sorumluları Ahmet Gedik ve yardımcısı Necmi Gündoğdu’nun kediler üşümesin yağmurda ıslanmasın diye ekstra çadır kurdukları çadırın altına tahta palet yerleştirerek üzerine de halı sermesi objektiflere böyle yansıdı.Mevcut kedi evinin kapalı önünde ki bahçesinin de ortasına halı sermeleri genel olarak kedi ve köpeklerle birebir ilgilenmeleri bu iş ancak bu kadar yapılır dedirtti.  

 

 

 

ETİKETLER : 2016 Yılının en başarılı insanları personelleri ; Ahmet Gedik ve yardımcısı Necmi Gündoğdu bulancakhaber.net en başarılı bulduğu insanlar bulancak haber giresun haber bulancak giresun belediye
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi