Biz Bulancaklıyız!...

Aralık ayında böyle olursa, Temmuz ve Ağustos’u düşünemiyorum?
Bu haber 2016-12-04 19:53:38 eklenmiş ve 2065 kez görüntülenmiştir.

Bulancak genelinde ki sahiplenme ve iş yerinin önünü kendi yeri gibi sahiplenme hat safaya ulaştı.

 

Bulancak şehir merkezinde, ana ve ara cadde ile sokaklarda iş yerinin önünü sahiplenen iş yerleri park yaptırmamak için konulan dubalar bu yol, bu kaldırım benim dedirtti. bulancakhaber.net’in son olarak ta objektiflerine yansıyan Karayollarımızın da bu düşünce ile kapatıldığı sahiplenildiği objektiflerimize yansıdı.

 

Karadeniz çift yol yapılması ile eski mevcut karayolu şehir içine bırakıldığı var olan karayollarının yan cep alanları ve sahil kenarında ki kaldırımların Bulancak genelinde otogalericiler tarafından kullanılıyor. Şehir içinde bulunan yan ceplerin hemen önünde ki iş yerleri  sahipleri tarafından reklam panolarıyla burası benim dedirtti. Bu uygulamayı en son objektiflerimize karayollarının duble yolunun ışıklarda ki şehir içine girme veya çıkmak için bırakılan yan yolları da kayalların üstüne yapılan işletmeler tarafından sandalye ile bana ait dediler.

 

 

Karayolları yan yolların trafiği rahatlatması için yaptığı bu yan yol amacı dışı kullanımı Aralık ayında böyle olursa yazın Temmuz ve Ağustosta ayında nasıl olur acaba dedirtti. Yan yollar park yapmak için değilde şehir içine giriş ve çıkışlarda araçların trafik akışını tehlikeye sokmadan haraket etmesi için yapılmıştı. Yan yol sanki park yeri gibi kullanılırken iş yeri de sandalye ile Karadeniz çiftyolunu nasıl olurda böyle kapatır dedirtti. Hatta ve hatta geçen yaz bu kaldırımlar üzerinde başka bir işletme sahibinin eğlence yaptığı ve cemiyet günü düzenlediği de yaptığı görüldü. Burada yaşanacak bir kazadan kim sorumlu olacak. Bu yolları nasıl olurda sandalye ile sahiplenirsiniz. Bulancak’daki Karayollarının yaptırdığı alt geçide “SANAT GALERİSİ” olarak gösteren ve yazanlar bu yan yola konulan sandalyelerden haberi var mı acaba?...

 

 

 

 

Bu görüntü Giresun’un enbüyük ilçesine yakışmıyor. Bu yan yolu kullanan araç sürücülerinin Karayolu’nda bu sandalyeleri gördüğünde ki düşünceleri merak ediyorum. 

ETİKETLER : Biz Bulancaklıyız !... Aralık ayında böyle olursa Temmuz ve Ağustos düşünemiyorum ? bulancak haber giresun haber karayolu sahil otogalerici
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi