Apaydın'a imza günü’nde yoğun ilgi

“ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR” adlı kitabının en küçük okuyucu Nazlıcan oldu.
Bu haber 2016-12-03 21:56:08 eklenmiş ve 1841 kez görüntülenmiştir.

Bulancaklı Kitab yazarımız Nuri Osman Apaydın, Bulancak Özen Kitabevi’ndeki imza günü’nde hayranları ve kitab severlerle buluştu.  

 

Nuri Osman Apaydın’ın “ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR” kitabının imza günü’nde kendisine ve kitabına gösterilen sevgiyi görünce çok mutlu ve heyecanlı olduğu görüldü. Bu özel günde hayat arkadaşı eşi Ayla Apaydın eşini yalnız bırakmadığı ve en büyük hayranı olduğunu bir kez daha gösterdi. Bulancaklı yazarları kitabları ile tanıtımını ve imza günü yaparak okuyucularıyla buluşturan Bulancak Özen Kitabevi işletme sahibi Ahmet Kara’da yoğun ilgiden dolayı memnun olduğunu belirtti. 03. Aralık 2016 Cumartesi günü saat 13:00’da başlayan Nuri Osman Apaydın; ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR kitabının imza günü’nde daha önce kendisi gibi imza günü yapan “KÜZEYDE BİR YER” adlı kitabın yazarı Bulancaklı Birol Üstündağ’da Apaydın’ın imza gününde kendisini yalnız bıramadı. İmza günü öncesin de  sohbet eden Bulancaklı yazarlar Üstündağ ve Apaydın işletme sahibi Ahmet Kara ‘ya  kendilerine iş yerinin kapılarını ve kitablarının tanıtımı için imza günü organize ettiği için kendilerine teşekkür ettikleri belirtildi.

 

 Nuri Osman Apaydın’ın “ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR” adlı kitabının imza günü’ne Giresun Bulancak ve bölge il ve ilçelerinden katılımın olduğu bunların arasında en küçük kitab severin ise 9 yaşında ki Nazlıcan Gündoğdu olduğu objektiflerimize ailesi ile böyle yansıdı.  

 

 

ETİKETLER : Apaydın'a imza günü’nde yoğun ilgi “ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR” adlı kitabının en küçük okuyucu Nazlıcan oldu bulancak haber giresun haber nuri osman apaydın
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi