Bulancak Özen Kitap Kırtasiye “Kitap yazarlarını” okuyucularıyla buluşturuyor.

“ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR” yazarı; 03 Aralık Cumartesi günü Bulancak’ta
Bu haber 2016-11-22 19:03:15 eklenmiş ve 1864 kez görüntülenmiştir.

“ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR” kitabının yazarı 03 Aralık Cumartesi günü Bulancak Özen Kitapevin’nde imza günü yapmayı hazırlanıyor.   

 

Bulancaklı Yazarlardan Nejat Toprak; YAŞARKEN,Birol Üstündağ; KÜZEYDE BİR YER, Ali Sinan Mutlu; BOZUK PUSULA ve en son Nuri Osman Apaydın’ın ; ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR adlı kitapların imza günü Bulancak Özen Kitapevi’nde yapılacağı öğrenildi.  

 

bulancakhaber.net’in kaleme aldığı ve yeni kitaplarının çıkmasıyla haber yaptığımız Bulancaklı yazarlarımızdan Nuri Osman Apaydın’ın ; ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR adlı kitabı 03 Aralık Cumartesi günü saat 13.00 da imza günü Bulancak Özen Kitapevi’nde imza günü yapılacağı öğrenildi. bulancakhaber.net’in takip ettiği ve Bulancaklı olmaları sebebiyle gurur duyduğumuz yazarlarımızdan en son kitap çıkaran Nuri Osman Apaydın Bulancak Özen Kitapevinde okuyucularıyla buluşmaya hazırlanıyor. Nuri Osman Apaydın İşletme sahibi Ahmet Kara ile Kitapevinde yeni çıkan kitapların önünde sohbet yaptıkları ve imza günü ile igili görüşmeleri objektiflerimize böyle yansıdı. Daha önceden de Bulancaklı yazarları ve daha birçok ünlü yazara imza günü hazırlayan Kara, ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR adlı kitap yazarını okuyucularıyla buluşturacağını internet gazetemiz aracılığı ile duyurdu.

 

Bu özel buluşmada bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’da kızları Lidya ve Asya adına imzalı kitabını ilk olarak almanın heyecanı içinde olduğu görüldü.  

 

Bulancak Atatürkçü Düşünce Derneği eski İlçe Başkanı, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Denetleme Kurulunda görev almış bir Bulancaklı değerli bir şahsiyetin böylesi önemli bir dünya liderini kaleme alması Bulancaklıları oldukça heyecanlandırdığı ve gurulandırığı öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak Özen Kitap Kırtasiye Kitap yazarlarını okuyucularıyla buluşturuyor ATATÜRK SEVMEMEK GÜNAHTIR yazarı 03 Aralık Cumartesi günü Bulancak’ta bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi