Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu; Bulancak seninle gurur duyuyor.

Dostların çocukları Elmasım Dondurma da bir araya geldi.
Bu haber 2016-11-17 21:39:32 eklenmiş ve 3282 kez görüntülenmiştir.

Bulancaklı hemşehrimiz Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne desr vermeye gelince kız kardeşi Fatma Karakaya ile hasret giderdi.

 

İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Anabilim dalı Psikiyatri Öğretim Üyesi, Milli takımlarda uzun yıllar psikiyatri uzmanı ve hekimi olarak hizmet veren  Bulancak’ın gururu İbrahim Balcıoğlu Bulancak Elmasım Dondurma-Fındıkevi’nde bulancakhaber.net görüntüledi. Ayrıca Psikiyatrı ve Dahiliye olmak üzere iki dalda Uzman olan Balcıoğlu kız kardeşi Fatma Karakaya ile Bulancak’ta hasret giderdiği objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

Profosör Doktor İbrahim Balcıoğlu Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesine kısa süreliğine ders programı için belirli aralıklarda geldiği ve bu program sonunda kız kardeşi ile hasret gidermek üzere Bulancak Elmasım-Fındıkevi’nde buluştuklarını belirtti. Bu esnada kendisinin ziyaretinden haber alan TRT Bulancak Yurt Muhabiri ve aynı zamanda bulancakhaber.net Yayın sahibi Mehmet Yaşar Bulancak’ın gururu olan İbrahim Balcıoğlu ile hoş sohbet ve hasret giderdiler.

 

Rahmetli eski Bulancak imamlarından Hasan Balcıoğlu’nun oğlu Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu ile Bulancak Eski Nufüs Müdürü Ali Yaşar’ın oğlu Mehmet Yaşar eski iki dostların çocukları olarak bir araya geldiklerini hasret giderdiklerini söylediler.

 

Öte yandan İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Anabilim dalı Psikiyatri Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu’nun oğlu Yasin Hasan Balcıoğlu’da babası gibi misyonunu üstlenerek aynı branşta İstnabul Bakırköy Psikiyatrı İhtisası Asistanı olarak görev yaptığı öğrenildi.

 

 

Son olarak ta İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Anabilim dalı Psikiyatri Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu’nun Sıcak Yuva Vakfı Yönetim Kurullu Üyesi olduğu öğrenildi. 

 

 

ETİKETLER : İbrahim Balcıoğlu ; Bulancak seninle gurur duyuyor . Dostların çocukları Elmasım Dondurma da bir araya geldi bulancak haber giresun haber ali yaşar mehmet hasan
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi