Yollarda ki küçük göletler sorun olmaya başladı.

Araç sürücüleri duyarlı ve anlayışlı olmaya davet ediyoruz.
Bu haber 2016-11-15 18:44:20 eklenmiş ve 1365 kez görüntülenmiştir.

Bulancak şehir merkezinde yolların yağan yağmurlardan sonra küçük gölete döndüğü ve cadde üzerinde ki seyir eden araç sürücülerin düşüncesizliği anlayışsızlığı yayalar tarafından yeter artık dedirtti.

 

Bulancak Cadde ve Sokak aralarında oluşan çukurların içinde ki suların araçlar tarafından yayalara sıçrattığı sular ile ıslandığı, bölge insanlarının araç sürücülerinin su birikintilerininden daha dikkatlı ve yavaş gitmesini istediler.   

 

Yol içinde kaldırım kenarında su birikintisinin oluşmasını sağlayan yamukluğu su birikintisi ile doldurması araçın hızla giderken yaya olan insanları ıslatması birde bu yolların bu şekilde oluşmasına neden olan durumlarının ne olacağı düşünülür oldu.

 

Yagmurlu havada özellikle yol kenarında veya ortasında kaynaklanan alt yapı probleminden kaynaklanan küçük göletlerden dolayı araç sürücülerinin dışarıda ki yayaları düşünmeden hızla geçmesi kaldırımda yürüyenleri yada yol içinde yürüyenleri ıslattıklarının farkındalar mı?. Araç şoförleri lütfen biraz daha dikkat etmelerini istiyoruz. Siz farkında değilsiniz ama geçtiğiniz ve geriniz de kalan bölge halkını baştan aşağı ıslatmış olduğunuzun farkında bile olmuyorsunuz.

 

 

 

ETİKETLER : Yollarda ki küçük göletler sorun olmaya başladı Araç sürücüleri duyarlı ve anlayışlı olmaya davet ediyoruz bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi