Yetkililer daha neyi bekliyor!...

Bulancak ana yolları giriş ve çıkış niteliğinde trafiğe kazandırılmalıdır?
Bu haber 2016-11-09 20:13:14 eklenmiş ve 2491 kez görüntülenmiştir.

Bulancak eski cezaevi mevkiinde ki yolun ortasında kalan alanda trafo çalışması yapacağını istişare toplantısı yaparak duyurmak istenmiş fakat bölge halkının haklı tepkisiyle geri adım atılmıştı.

 

Daha sonra çeşme dahi yapılacağı belirtilen yolun ortasında kalan alanın sadece şehir giriş ve çıkışı niteliğinde çiceklendirilmeli ve yeşil alan olarak kullanılmalıdır. Önce ki yıllarda yolun ortasında kalan alanda anlaşılmayacak şekilde dönerci, manav ve taksi durağı hizmet vermiş ve yetkililer de buna musade etmişlerdir.  

 

Bulancak Karadeniz Çift yol ile şehir içinin buluştuğu tek kavşak alanı olan İskele mevkiinin şehrin çıkışının olmaması ilçemizde büyük sorun yaşatmaktadır. Aynı hatayı Bulancak Cezaevi mevkiinde veya Bulancak otogar girişinde ki yolda yetkililerin yapmaması gerekmektedir. Bulancak Atatürk Caddesi olan İskele Mevki girişi, Bulancak Otogar girişi ve Bulancak eski Cezaevi giriş yolunun aynı şekilde çıkışının da olması gerekmektedir. Bu konuda şehir plancılarını konuyla uzman olan insanları göreve davet ediyoruz.

 

bulancakhaber.net’in birçok defa haber yaptığı bu ana giriş niteliği taşıyan yollarının Bulancak’ın ana giriş ve çıkış çalışması yapılması gerekmektedir. Şehrin yoğunluğunu ana giriş ve çıkış yapılması gereken bu yolların ara sokak yollarıyla birleştirilmesiyle birlikte Bulancak için çok önemli sorun olan trafiğin rahatlatacağı belirtildi. 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Yetkililer daha neyi bekliyor !... Bulancak ana giriş ve çıkış niteliğinde trafiğe kazandırılmalıdır ? bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi