Ali Sinan Mutlu; Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda

İlk romanı ''Bozuk Pusula'' 2. Baskısı ve imza gününde okuyucularıyla buluşuyor..
Bu haber 2016-11-07 21:33:28 eklenmiş ve 2760 kez görüntülenmiştir.

Her yıl yarım milyon ziyaretçiye ulaşan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda Bulancaklı yazarımız Ali Sinan Mutlu okuyucularıyla buluşacak.

 

Bulancaklı Yazarımız Ali Sinan Mutlu’nun mutluluğuna diyecek yok. Bu yıl 35.yaşını kutlamaya hazırlanan İstanbul Kitap Fuarı 12-20 Kasım 2016 tarihleri arasında okurları, yurt içi ve yurt dışından pek çok değerli yazarla buluşturacak.  

 

bulancakhaber.net genç yazarımız Ali Sinan Mutlu'nun ilk romanı ''Bozuk Pusula'' kitabının kısa bir sürede 2. Baskısının yapıldığını öğrendi. İstanbul Kitap Fuarı 12-20 Kasım 2016 tarihleri arasında okurlarıyla buluşturacak olan fuar da 19 Kasım Cumartesi günü yazarımız Ali Sinan Mutlu okuyucularıyla imza günün de bululuşacağı öğrenildi. Ali Sinan Mutlu’nun ilk kitabının 2. Baskısı yapılması ve hemen ardından her yıl milyon ziyaretçisi olan Uluslararası 35. İstanbul fuarı’nda Kitap severler buluşacak olması büyük heyecan yaşattığı öğrenildi.

 

 

Bulancaklı hemşehrimiz Ali Sinan Mutlu'nun ilk romanı ''Bozuk Pusula'' 1 Kasım'da kitapçı raflarında yerini alacağı duyurmuş hemen ardından 2. Baskısının olduğunu ve şimdi de her yıl kutlanan bu yıl 35.yaşını kutlamaya hazırlanan İstanbul Kitap Fuarı 12-20 Kasım 2016 tarihleri arasında okurları ile yurt içi ve yurt dışından pek çok değerli yazarların arasında yer alacak olması bizleri oldukça gurulandırdı.

 

 

 

ETİKETLER : Ali Sinan Mutlu ; Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda İlk romanı '' Bozuk Pusula '' 2. Baskısı ve imza gününde okuyucularıyla buluşuyor bulancak haber giresun haber bulancak giresun .
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi