Bayan Esnafların hayvan sevgisi

Çevre esnaflardan takdir gördüler
Bu haber 2016-11-04 23:03:40 eklenmiş ve 1630 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Mahallesi Sakarya ve Hükümet Caddeleri arasında iş yeri çalışanlarının gün içinde Güvercin besledikleri objekitiflerimiz böyle yansıdı

 

Bulancak şehir merkezinde ki bayanların işletmeciliğini yaptığı iş yerinin caddeye renk ve heyecan kattığı kadar hayvan sevgisni de en üst seviyeye çıkarttıkları görüldü. Burcin Deniz Fatsa, Defne Karahasan ve Tülay Okay’ın gün içinde belirli saatlerde güvercinleri elleriyle besledikleri örnek olacak şekilde objektiflerimize yansılar.

 

Bulancak Mahallesi Sakarya ve Hükümet Caddeleri mesken tutan güvercinler, insanlar ile nerdeyse iç içe hayatlarını sürdürdikleri görüldü. Özellikle çocukların caddeden geçerken gördükleri hayvan sevgisi örnek olacak şekilde yansıması ve güvercinlerle ilgilenen bayanların sevgisi her geçen gün güvercinleri besleme sayısını çoğaltığını söyleyen bayanlar cevre esnaflardan da takdir gördükleri vurgulandı.

 

 

Burcin Deniz Fatsa, Defne Karahasan ve Tülay Okay hergün buğday ve ekmekle tanesini ile yem olarak güvercinlere verdiklerini söylediler. Bayan esnaflar bu beslemeden dolayı güvercinleri çok seviyoruz dediler. Hergün onları ellerimizle buğday yem ile besliyoruz. Güvercinler bize alıştı, bizde onlara alıştık. Güvercinin toplu olarak yem yemesi ve toplu olarak uçması bizleri son derece memnun ediyor ve heyecanladırıyor dediler.

 

 

 

 

ETİKETLER : Bayan Esnafların hayvan sevgisi Cevre esnaflardan takdir gördüler bulancak haber giresun haber deniz burcin fatsa defne karahasan tülay okay
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi