Bacasız fabrika ORSA&EPAŞ Bulancak’ta

ORSA&EPAŞ; Samsun 4- Bafra’da 1- Giresun’da 3- Bulancak’ta 9.Mağazasını açıyor
Bu haber 2016-11-02 01:03:11 eklenmiş ve 2785 kez görüntülenmiştir.

Giresun’un markası Karadeniz Bölgesi’nde Samsun, Bafra, Giresun ve en son Bulancak’ta 9. Mağazasını açmak için son çalışmalar gelen ORSA&EPAŞ Kalitenin Buluştuğu Nokta Ayakkabı Alış Veriş Merkezi Bulancak’ta yeni mağazasını açıyor.

 

Merkezi Giresun da bulunan ve şehir merkezi içinde farklı 3 nokta da Kalitenin Buluştuğu Nokta Ayakkabı Alış Veriş Merkezi slagonu ile hizmet veren ORSA&EPAŞ Bulancak’ta yeni ve 9. Mağazasını açmak için gün saydığı görüldü.

 

 

ORSA&EPAŞ sahibi Kemal Gündoğdu, Bulancak’ta ki çalışmaları yerinde inceledi. Bulancak’ta son günlerde iş istihdamına yönelik ve tamamen kendi öz kaynakları ile hizmetden öte bölge halkına iş olanağı sunacak olan bacasız sanayşi olarak nitelendirilen ORPA&EPAŞ heyecanla açılacağı güne hazırlandığı görüldü.

 

Bu kapsamda ilk olarak edinilen bilgiye göre ilçemizin sevilen ve uzun yıllar kırtası işletmeciliğ yapan eski esnaflarımızdan M. Kadir Doğan’ın Mağaza Müdürü olarak getirilen 9. ORPA&EPAŞ Kalitenin Buluştuğu Nokta Ayakkabı Alış Veriş Merkezi’nde son çalışmaya gelindiği bulancakhaber.net objektiflerine yansıdı.

 

Samsun’da şehir merkezinde 3 Mağazası, Bafra da şehir merkezinde 1 tane mağazası, merkez Giresun da aynı şekilde şehir merkezinde 3 tane mağazası bulunan Kalitenin Buluştuğu Nokta Ayakkabı Alış Veriş Merkezi sloganı ile hizmet veren ORSA&EPAŞ bacasız sanayi gibi iş isdihdamı sunmanın haklı gururunu yaşadığı görüldü.

 

Son olarakta bunlara bir yenisini ekleyen ORSA&EPAŞ 9. Mağazasını Bulancak şehir merkezinde açtığı görüldü. Eski Garanti Bankası yerine açılan iş yerinde kaliteyi uygun fiyata ve istenilen şekilde ödeme kolaylığı ile binbir çeşit ayakkabınızı alacağınız yer olarak gösterilmeye başladı.   

 

 

 

 

ETİKETLER : ORSA&EPAŞ; Samsun 4- Bafra’da 1- Giresun’da 3- Bulancak’ta 9.Mağazasını açıyor Bacasız fabrika ORSA&EPAŞ Bulancak’ta
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi