Sağlık Merkezi araç parkında 1 tane hurda araç var?

Bu gün 1 tane, yarın 5 tane olur !...
Bu haber 2016-10-30 15:13:19 eklenmiş ve 1987 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Merkez 1 Nolu Şehit Üsteğmen Oğuz Türüdü Aile Sağlığı Merkezi’nin arkatarafında ki araç park alanında bulunan hurda araç görüntüsü yetkililerin dikaketini çekmiyor mu?

 

Bulancak Merkez 1 Nolu Şehit Üsteğmen Oğuz Türüdü Aile Sağlığı Merkezi’ne gelen hastaların ve çalışan personeli için var olan park alanında lastikleri patlamış hurda görüntüsünde ki araça müsade ederseniz yarın bir gecede bırakılacak araçlarada hazır olun dedirtti.

 

Bulancak Ballıca mevkii deki hurda araçları kaldıramayan yetkililer Bulancak Merkez 1 Nolu Şehit Üsteğmen Oğuz Türüdü Aile Sağlığı Merkezi’nin arka tarafına da anlaşılan hurda araç bırakılmaya başlanıyor. Şimdiden önlemini alınız aksi takdirde yarın gelecek olan hurda araçlara buyur etmiş olursunuz.

 

Bulancak’ın sahilinde m,marı yapısı ile dikkatleri üzerne çeken Bulancak Merkez 1 Nolu Şehit Üsteğmen Oğuz Türüdü Aile Sağlığı Merkezi’nin arka tarafında hurda araçlar bırakılmaya başlandığı görüldü.

 

bulancakhaber.ne’in d,kkatleriinden kaçmayan araçın sağlık kuruluşu parkından kaldırılması ve cevresinin genel olarrak temizlenerek sağlık ocağına gelen hastaların araçlarını bu araç parkına yönlendirmesi gerekmektedir.   

 

 

 

 

 

ETİKETLER : ocak şehit oğuz türüdü Sağlık Merkezi araç parkında 1 tane hurda araç var ? Bu gün 1 tane yarın 5 tane olur !... bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi