Bulancak İsmet Paşa Mahalesi Dursun Sakaklıoğlu üzerinde ki şaka gibi kaldırım!...

Kaldırımın birini vatandaş diğeri Bulancak Belediyesinin yaptığı belirtildi.
Bu haber 2016-10-08 00:27:53 eklenmiş ve 2034 kez görüntülenmiştir.

İsmetpaşa Mahallesi Dursun Sakallıoğlu Caddesi üzerinde ki kaldırımını  kendi imkanlarıyla evinin önünü yapan vatandaş standartların üzerinde yaptığı kaldırımla objektiflerimize yansıdı.

 

Dursun Sakallıoğlu Caddesi üzerinde ki evinin önüne gelen kaldırımı döşemesinden korkuluklarına kadar kendi öz kaynaklarıyla özel olarak yaptıran vatandaşın kaldırımı ile kaldırım uzantısını yapan Belediye  Başkanlığının yaptığı kaldırım arasında ki fark çok şaşırttı.  

 

Bir tarafta vatandaşın kendi imkanlarıyla yaptığı kaldırım bir diğer tarafta ise Bulancak Belediyesinin yaptığı söylenen kaldırım.  Vatandaşın yaptığı kaldırım standartların üzerindei hemen uzantısında ki kaldırım ise her an bir kazanın yaşanabileceği bir kaldırım olarak objektiflerimize yansıdı.

 

Vatandaşın yaptığı kaldırım ile uzantısında ki yapılan kaldırımın adeta şaka gibi olduğu görülen aynı cadde üzerinde kaldırımlar arasında ki farklılık bu kadar da olmaz dedirtti. Belediyenin yapmış olduğu kaldırım şaşkınlık yaratırken, tamamen kendi öz kaynaklarıyla belediyenin yapması gereken kaldırımı yapan vatandaşın kaldırımı standartların üzerinde bir çalışma olarak yapıldığı görüldü.  

 

 

bulancakhaber.net olarak vatandaşın yaptığı kaldırımı ile Belediye Başkanlığının yaptığı söylenen kaldırım arasında ki fark bizleri hayretlere düşürdü.

 

 

 

 

ETİKETLER : Kaldırımın birini vatandaş diğeri Bulancak Belediyesinin yaptığı belirtildi Bulancak İsmet Paşa Mahallesi Dursun Sakaklıoğlu üzerinde ki şaka gibi kaldırım bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi