Özen Kitabevi Kitap Rafı hediyesi sahiplerini buldu

Kara; kitap sevenlerin her zaman ayrıcalıkları olacağını söyledi
Bu haber 2016-10-02 23:44:21 eklenmiş ve 2034 kez görüntülenmiştir.

 

Özen Kitabevi Kitap Rafı hediye kampanyası sahiplerine kavuştu.

 

Bulancak Özen Kırtasiye ve Kitapevi sahibi Ahmet Kara, her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim ve öğretim sezonu öncesi kampanya ile eğitim sezonuna başladı. Kitabevi sahibi Ahmet Kara kitapsever okuyucularımızın evlerinde çok kitap olduğu bunları koyacak yerleri kalmadığını her seferde dile getirdiklerini kendilerine iletmesi üzerine böyle bir kampanya düzenleme kararı aldığını belirtmişti.

 

 

Kampanya kapsamında kuponları Özen Kitap Kırtasiye sahibi Ahmet Kara’ya ulaştıran Nazmi Aktürk, hediyesini iş yerisi sahibinin elinden aldı. Kitaplık hediyesini kazanan Aktürk emekli öğretmen olduğu ve eğitim camiasına gönül vermiş yıllarını nice öğrenciler nice insan yetiştirmiş kitap sevgisi Nazmi Aktürk'e çıkması Özen Kitap Kırtasiye evini oldukça memnun ettiği ve heyecanlandırdığı görüldü. Bulancak Özen Kırtasiye ve Kitapevi sahibi Ahmet Kara Aktürk’e hediyesini vermekle kalmadı evine kadar da gitmesini sağladığı objektiflerimize yansıdı.

 

 

Bulancak Özen Kırtasiye ve Kitapevi sahibi Ahmet Kara bu ve buna benzer çalışmaların sosyal sorumluluk kapsamında devam edeceğini bulancakhaber.net’e açıklayarak kitap okumayı çok seven müşterilerinin ayrıcalıklı olması kitap kurdu müşterilerini ve de kendisini oldukça mutlu ettiğini açıkladı. 

 

 

 

 

ETİKETLER : Özen Kitabevi Kitap Rafı nazmi aktürk özen kitapevi kırtasiye hediyesi sahiplerini buldu Kara ; kitap sevenlerin her zaman ayrıcalıkları olacağını söyledi ahmet kara bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Mobil
Salih kara 2016-10-05 16:53:05
Gerçekten büyük incelik hediye olarak incik boncuk dağıtıp daha çok sükse yapılabilirdi düşük maliyetle fakat gerçek kitap severleri düşünerek finansal boyıtına çok önem vermeden gerçekleştirilen bu kampanyayı alkışlıyorum atılan taş gediğine oturmuştur
Toplam 1 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi