Bulancak Özcan ailesi ile gurur duyuyor.

Hamdi ve Nebahat Özcan’ın çocuklarından sonra şimdi de torunu doktor oldu.
Bu haber 2016-10-02 00:46:42 eklenmiş ve 3190 kez görüntülenmiştir.

Bulancak’ın yetiştirdiği değerler arasında yerini alan ve uzun yıllar Akdeniz Bölgesi’nde Doktor görevini başarıyla devam ettiren Bulancaklı Doktor Selim Özcan’ın kızı babası ve amcası Doktor Suat Özcan gibi doktor oldu. 

 

1989 ile 1994 yılları arasında Bulancak Ballıca mevkiinde ilk kurulan Sağlık Ocağı’nda baba Selim Özcan doktor anne Fazilet Özcan’ın ise aynı yıllarda Bulancak İstiklal İlkokulu’nda öğretmen olarak görev yapmıştı. Özcan ailesinin şimdi de kızları Eda Gül Özcan babası gibi doktor olarak ilk görev yeri Bulancak Devlet Hastanesi olduğu öğrenildi. Şu anda Antalya’da Aile Hekimliği yapan Doktor Selim ve Fazilet Özcan’ın kızları Eda Gül Özcan 2016 Ağustos kurasında Bulancak Devlet Hastanesi’ne tayin olması Özcan ailesini oldukça heyecanlandırdığı öğrenildi.

 

Rahmetli Hamdi Özcan ve Nebahat Özcan'in  torunu Eda Gül Özcan Bulancak Devlet Hastanesi acil servisine Doktor olarak atandı. Antalya Aile Hekimi Doktor Selim ve Giresun Fizik Tedavi Hastanesi Baş Hekimi Suat Özcan'ın yeğeni Eda Gül Özcan Giresun Bulancak Devlet Hastanesi acil servisine Doktor  olarak atanması ailede büyük sevinç yaşattı. Babası ve amcası gibi başarılı doktor olan Eda Gül Özcan babasının ve amcasının doğup büyüdüğü bölgede doktor olarak hizmet verecek olmanın ayrıcalığını ve heyecanı içinde olduğu belirtildi.

 

Denizli Pamukkale Tıp Fakültesi’nden mezun olan Eda Gül Özcan 2016 Ağustos kurasında Bulancak Devlet Hastanesi’ne tayin olduğu ve Pazartesi günü göreve başlayacağı öğrenildi.

 

Rahmetli Hamdi ve Nebahat Özcan’ın iki oğluda Doktor olmuş mesleğinde ulaşılması gereken yerlere ulaşmış olan çocuklarından sonra şimdi de aynı şekilde torunu Eda Gül Özcan’ında Doktor olarak bölgemizde hizmet verecek olması Özcan ailesi ne kadar gururlansa azdır dedirtti.

 

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, genç yeni doktor Eda Gül Özcan’a Bulancak Devlet Hastanesi’nde ilk görev yerinde başarılar diledi. 

ETİKETLER : Bulancak Özcan ailesi ile gurur duyuyor Hamdi Nebahat Özcan’ın çocuklarından sonra şimdi de torunu doktor oldu bulancak haber giresun haber nebahat fazilet eda gül devlet hatanesi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi