Sarıgöller Bellona; Karadeniz’in en büyük 9 katlı Mağazasını açıyor

Sinerjiyle Giresun ve bölgemizin imajına pozitif etki oluşturacak
Bu haber 2016-09-27 23:02:35 eklenmiş ve 3034 kez görüntülenmiştir.

Kapu Mahallesi Doktor Bakı Gürkan Caddesi Depboy Mevkii’nde Sarıgöller Bellona, Karadeniz’in en büyük 9 katlı Mağazasını bölge halkıyla buluşturuyor.

 

Bulancak Arçelik ve Bellona sahipleri sarıgöller çatısı altında, ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunan Bellona Mağazalarının Karadeniz’de en büyüğünü ve en modern olanını Giresun’da açmaya hazırlandığı görüldü.

 

Bellona Mağazası Bulancak’tan sonra şimdi de Giresun Kapu Mahallesi Doktor Bakı Gürkan Caddesi Depboy Mevkii’nde son hazırlıklarına geldi. Şu anda dış cebhe çalışmasına başlayan Sarıgöller Bellona Ekim ayının ortalarına doğru açılacağı ve Karadeniz’in 4500 metre kare ile 9 katlı en büyük Mağazasını bölge halkıyla buluşturacak olmanın heyecanı içinde oldukları öğrenildi.

 

4500 metrekare üzerine kurulan Bellona Mağazası, şehir merkezinde 9 katlı yeni kendi binasında hizmet verecek. Sarıgöller yetkililerinin Ekim ayında da Giresun merkez de yeni açılacak olan mağazalarının bölge insanına istihdama katkı sağlaması ve faaliyet gösterdiği bölgeye oluşturduğu sinerjiyle Giresun ve bölgemizin imajına pozitif etki oluşturacağına inanılıyor. Turizm ve alışveriş konusunda Giresun her geçen gün kabuğuna sığmadığı ve cazibe merkezi olan bölgemi de ilk kez 9 katlı bir mağaza açtıkları belirtildi. Bellona’nın Giresun başta olmak üzere tüketicinin beğenisine sunduğu koleksiyonların geniş model, kumaş ve renk seçeneklerinden oluşacağını açıkladılar.

 

bulancakhaber.net, Giresun Kapu Mahallesi Doktor Bakı Gürkan Caddesi’nde farklı bir heyecan olduğu, Karadeniz’de 9 katlı Mağaza açarak istihdama, ekonomiye yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Sarıgöller’e başarılar diledi.

 

 

 

ETİKETLER : Sarıgöller Bellona ; Karadeniz ’in en büyük 9 katlı Mağazasını açıyor Sinerjiyle Giresun bölgemizin imajına pozitif etki oluşturacak semih salih sarıgöl bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi