Böyle dost , böyle esnaf dayanışması görülmedi.

Giresun’da yaşamanın ayrıcalığı bir başka güzel oluyor.
Bu haber 2016-09-23 18:50:07 eklenmiş ve 1507 kez görüntülenmiştir.

Her gün birbirlerini gördükleri yetmiyormuş gibi bir de 15 günde 1 defa bir araya gelerek farklı mekanlarda hasret  gideren dostlar görenleri kıskandırdı.

 

Giresun merkezde esnaflık yapan ve iyi dost oldukları bilinen arkadaşlar kendi aralarında 15 günde 1 defa toplanarak birbirlerine destek ve arkadaşlıklarını pekiştirdikleri görüldü. Hem maddi ,hem de manevi dostlukları objektiflerimize böyle yansıdı. Menfaatları ve çıkar ilişkilerinden uzak samimi içten ve candan dost olan arkadaşlar 15 günde kendilerini maddi rahatlatırken gittikleri mekanlarına da ekonomik olarak destek olduklarını ifade edildi. Her 15 günde bir farklı mekana giderek bulunduğu şehrin ekonomisine katkı sağlarken yeni ve eski mekanları gezerek adeta iç turizmme katkı sağladıkları görüldü.

 

Geçen hafta arkadaşların birçoğunun işi olması ve denk getirememesi üzerine mevcut buluşan arkadaşlar bu sayıyı ikiye de düşse biz her 15 günde bir araya gelmeye devam edeceğiz dediler.  Geçen hafta bir araya gelen Giresun’un sevilen ve tanınmış isimlerden oluşan ekipte İsmet Küçükbayrak, Selami Aksoy, Taner Harputluoğlu ve Ertuğrul Şenol Kara’nın olduğu objektiflere böyle yansıdılar.

 

 

Böyle dostların ve dayanışmanın olduğu Giresun’da yaşamanın ayrıcalığını yaşadıklarını söyleyen arkadaşlar kendileri gibi insanların mutlaka bir araya gelmelerini ve hoş sohbet etmeleri gerektiğini belirttiler. 

 

 

ETİKETLER : Böyle dost böyle esnaf dayanışması görülmedi Giresun’da yaşamanın ayrıcalığı bir başka güzel oluyor tanser harputluoğlu selami aksoy ismet küçükbayrak ertuğrul şenol kara bulancak haber giresun haber bul
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi