Okulların açıldığı gün, Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu’na Müdür atandı

Oysa, öncesinde veliler okulda muhatap bulamamıştı.
Bu haber 2016-09-19 13:29:21 eklenmiş ve 2584 kez görüntülenmiştir.

2003 yılında Eğitim ve öğretim yılına hizmet amacıyla açılan Bulancak Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu  her yıl adından hem başarılarıyla hem de sahipsizliği ile gündeme geldiği belirtildi.  

 

Okulların açıldığı bu gün okula Müdür atanması da öğrenci velileri tarafından bunun en güzel örneği olarak gösterildi.

 

2003 yılında Eğitim ve Öğretim yılına başlayan Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu 2014 yılından itibaren Bulancak ilçesinde ki 19 ortaokul arasından 11. oldu. zaman ilerledikçe bu başarısını 2016 yılında ilçe 1. 1.’liğine getiren Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu el üstünde tutulması gerekirken yaşananlar öğrenci velilerini tedirgin ve kaygılandırdığı belirtildi.

 

 

Giresun’da yapılan İl Orta okullar arasın Bilgi Yarışması’nda 1. Olan ve 2016 TEOG sınavlarında ilçede Tek Türkiye birinciliği çıkaran okul olan Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu, Okul Müdürü Mahmut Beyaz alkışlanması ve ödüllendirilmesi gerekirken kendisine bizzat (malum nedenlerle) mobing uygulanarak tayinini istemek zorunda bırakılmıştı. Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu son iki yıldır Müdür Yardımcısı ataması da yapılmayan okulun bu yıl eğitim öğretime nasıl hazırlanacağı velileri kara kara düşündürürken başarı grafiği şimdiden merak konusu oldu. ayrıca 2016- 2017 Eğitim ve Öğretim yılı öncesinde okula giden veliler okula gittiklerinde muhatap bulamadıklarını, mevcut Müdür vekilinin ise ihtiyaçlara cevap veremediği bulancakhaber.net’e anlattılar. Başarılarıyla dikkatlerini çeken okula, açıldığı gün Müdür atanması ve göreve Müdür okulunaçıldığı gün başlaması velilerin kafasını karıştırdı. Bu zaman kadar başarı grafiği yükselen bir ilçe okulunun bu şekilde sekteye uğramasına üzüntüyle izleyen ve hiçbir yaptırım yapamayan veliler bu durumun ilçe yetkillerince açıklama yapılmasını istediler.

 

 

 

Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu’nda 20 şubesi, laboratuvarları 400 öğrencisi 40’a yakın öğretmeniyle Bulancak’ın  Parlayan Yıldızı  Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu’nun başarılari takdir edilmeyerek cezalandırılmış ve eğitim öğretim başlama sürecinde yönetimsiz bırakılmıştır. Şimdi ise okulun açıldığı gün okula müdür atanması velileri oldukça üzdüğü açıklanmıştır. 

ETİKETLER : Okulların açıldığı gün Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu Müdür atandı Oysa öncesinde veliler okulda muhatap bulamamıştı bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi