7 yıl özenle bakılan Mavi ve Yeşil Ladin çam satışa çıktı.

Yaylaoğulları’ndan Mavi ve Yeşil Ladin
Bu haber 2016-09-15 23:25:02 eklenmiş ve 2176 kez görüntülenmiştir.

İlçemizin sevilen ailelerinden Yaylaoğulları Nakliyat sahiplerinden Recep Yayla, özel mavi ve yeşil Ladin Çam fidanı satışlarına başladı.

 

 

 

7 yıl önce bir karış  Fidan olarak aldığı mavi ve yeşil ladin çam ağaçlarını özel olarak bakımını yaparak en uzun olanını 2 metreye, en küçük olanını ise 80 santimetreye ulaştırarak sağlıklı ve bakımlı bir fidan ortaya çıkarttılar.

 

 

 

Bulancak Acısu, Kesme taş mevkiinde evlerinin hemen önünde ki bahçede özel olarak yetiştirilen ve bakımı ziraat mühendisleri kontrolunde yapılan Mavi ve Yeşil ladin çamları satışa çıkarıldı. Recep Yayla’nın satışa çıkarttığı mavi ve yeşil Ladin özellikle kurum ve kuruluşların talepleri doğrultusunda fiyatlarını yarıya indireceğini belirtti. Aynı şekilde toplu alacak olanlara da bundan yararlandıracağını açıklayan Yayla, şu anda elinde 1.600 adet mavi ve yeşil Ladin bulunduğunu açıkladı.

 

 

 

Recep Yayla, ladinleriini bu zaman kadar hepsiyle tek tek özel olarak ilgilendiğini, 7 yıl her gün onların bakımını evinin önünde özel olarak bakımını ve hizmet ettiğini açıkladı.  Şu anda özel olarak geniş saksıda ve toprakta buluşarak güçlenen ve sağlıklı olarak yetişen mavi ve yeşil ladinlerini bölge belediyelerden talep olursa onlara özel fiyat indirimi de yapacağını bulancakhaber.net aracılığı ile duyurdu. Ayrıca Yaylaoğulları Nakliyat sahiplerinden olan fidan sahibi Recep Yayla, şayet toplu alım olursa fidanlarını alan kişi veya kurum her kim olursa araçlarıyla nakliyesini de yapacağını belirtti.

 

 

 

Fidanlarını görmek isteyenlerin önceden kendisini aramaları gerektiğini ve bunun içinde cep telefonu numarasını veren Yayla, fidanlarımızı görmenizde fayda olacaktır dedi. Recep Yayla cep 0538 332 56 60 telefon numarası vererek fidanlığı ziyaret etmelerine uygun gördüğünü vurguladı.

 

 

 

 

ETİKETLER : Yaylaoğulları’ndan Mavi ve Yeşil Ladin 7 yıl özenle bakılan Mavi ve Yeşil Ladin çam satışa çıktı bulancak haber giresun haber bulancak mehmet recep yayla
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi