Şimdilerde çok zor bulunan buluşmalar

1985’den bu güne kutlanan ve 32. yapılan güzel buluşma
Bu haber 2016-09-03 23:41:20 eklenmiş ve 2549 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Ortaokulu 1959-1960 Öğretim yılı mezunları her sena olduğu gibi bu sene de Bulancak farklı bir maken olan Saklıköy’de bir araya geldiler. 

 

Emekli öğretmen Enver Yılmaz’ın organize ettiği ve 1985 de başlatılan ve bu günlere kadar her yıl tekrarlanan buluşma neşe, eğlence, mutluluk ve duygu dolu anların büyük bir heyecanla tekrar yaşanmasına vesile olduğu görüldü. 

 

1985 yılından bu yana organize edilen ve her yıl farklı mekanlarda bir araya gelen Bulancak Ortaokulu 1959-1960 Öğretim yılı mezunları unutamayacakları bir gün ve duygu dolu saatlerin tekrar yaşamanın ayrıcalığını yaşadılar. Her yıl gerçekleştirilen buluşma bu kez Bulancak Sakliköy’de doğal bir ortamda birinci sınıf lezzet ve enfes lezzetli sunumuyla birleşti.  Uzun zamandır birbirlerini görmeyen, birbirlerinden uzak diyarlarda yaşayan çoğu emekli okul arkadaşların buluşması ve heyecan dolu anların yaşanmasına bulancakhaber.net tanık oldu. 1959 ve 1960 yılların başında 63 kişiyle başlatılan ve bu günlere kadar gelen buluşmada artık çocuklarına,torunlarına bırakacakları miras niteliğinde birliktelik ve buluşma programı devredileceği büyük bir aile görüldü.

 

 

Program öncesin de bir konuşma yapan Enver Yılmaz, öncelikle böylesi bir işletmeyi bölgemize kazandıran Sakliköy yetkililerine bölgemize güzel bir ortmam sunmalarından dolayı teşeşkür ederek başladı. Programa katılımlarından dolayı arkadaşlarına duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Emekli öğretmen Yılmaz, artık bu etkinliğin geleneksellikten çıkıp, çocuklarımıza ve torunlarımıza miras gibi bırakacakları bir kurumsal buluşmaya dönüştüğünü belirtti. 32. yapılan ve kurumsal nitelik kazanan Bulancak Ortaokulu 1959-1960 Öğretim yılı mezunlarının bu yıl ki toplantısın da duygu dolu anlar yaşanmasına neden olan sınıf arkadaşların birbirlerine olan sevgi ve saygı dolu birliktelikleri bir kez daha perçinlemenin huzurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını açıkladı. Büyük bir aileyiz sözleriyle büyük bir buluşma düzenleyen ortaokul arkadaşlarını eşleri, çocukları ve torunları da yalnız bırakmadı. Her birisinin yaşamda farklı ve seçkin özel kişilerini bir kenara bırakarak kuçaklaşmaları ve dostluklarını devam ettirmeleri Üniversitelere konu olacak nitelikteydi. Ortaokul yıllarına dönerek o günleri hep birlikte andılar. Hepbirlikte o meşhur eski dostları şarkısını hepbir ağızdan söylediler. Son olarak da, bir da ki sene 09 Eylül 2017’de buluşmak üzere kucaklaşarak vedalaştılar.

 

Bulancak Ortaokulu 1959-1960 Öğretim yılı mezunlarının örnek ve güzel olan bu buluşmalarını ölümsüzleştirmek adına bulancakhaber.net objektiflerinin karşısına geçerek tamamlayarak, bir daha ki seneye buluşmak üzere ayrıldılar. 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Şimdilerde çok zor bulunan buluşmalar 1985’den bu güne kutlanan ve 32. yapılan güzel buluşma bulancak haber giresun haber bulancak ortaokulu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi