Baba ve oğul Eğitim ve Öğretim yılına hazır

Bulancak Yıldırım Apart Erkek Pansiyonu
Bu haber 2016-08-25 22:56:06 eklenmiş ve 2608 kez görüntülenmiştir.

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılına hazır olan, Bulancak Yıldırım Apart Erkek Pansiyonu öğrencileriyle buluşmayı bekliyor.  

 

Bulancak  Ballıca Mahallesi Harman Sokak No; 3 Bulancak yeni Hükümet Konağı karşısında ki yerinde heyecanla öğrencilerini bekleyen işletme sahibi Kamil Yıldırım ve en büyük yardımcısı olduğu öğrenilen babası Mustafa Yıldırım’ın öğrencileriyle buluşacak olmanın heyecanı içinde olduğu görüldü.

 

bulancakhaber.net objektiflerinin karşısına geçen baba ve oğul yurdun 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılına hazır olduğunu ve öğrencileri beklediklerini söylediler. Şimdiden pansiyonlarına yoğun ilgi olduğunu ve çok az yerlerinin kaldığını açıkladılar.

 

İşletme sahibi Kamil Yıldırım’ın bulancakhaber.net Genel yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a yaptığı açıklamalarda şunlara değindi. Yıldırım, “çocuklarınız bizlere emanet, Çocuklarınız kendi çocuklarımız gibi Yıldırım Erkek Pansiyonu catısı altında güvence içindedir. Çocuklarımızın pansiyon içinde sosyal ve kültürel birçok alanda faaliyet içinde olacaklardır. Onlar bize emanet edilen öğrencilerimizdir. Öğrencilerimize sabah kahvaltısı ve akşam yemeği verilmektedir. Pansiyonumuzda Restaurant, etüt odası, teras bahçe ve 24 saat kesintisiz kablosuz internet mevcuttur. Pansiyonumuzda aynı şekilde 24 saat kesintisiz güvenlik sistemi ile öğrencilerimizin güvenliği sağlanmaktadır. Öğrencilerimizin sağlık problemlerinde yanında olup gereken hassasiyeti aile şefkatiyle göstereceğiz”dedi.

 

 

Öte yandan her yıl kendisini yenileyen ve modernleşen yaşam alanlarına hazırlayan Yıldırım Apart Erkek Pansiyonu, tek kişilik, iki kişilik, üç ve dört kişilik odalarının  hazır olduğu belirttiler. 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılına hazır olan Bulancak Yıldırım Apart Erkek Pansiyonu’na kayıt yapmak isteyenlerin açele etmesi gerektiğini son söz olarak söylediler.

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, Bulancak Yıldırım Apart Erkek Pansiyonu işletme ve sahibi olan oğul Kamil Yıldırım ve baba Mustafa Yıldırım’a Eğitim ve öğretim yılında bol kazanç ve başarılar diledi.

 

 

İletişim bilgilerimiz: Gsm: 0537 936 64 72 Tel:0454 318 40 42

 

 

 

ETİKETLER : Baba ve oğul Eğitim Öğretim yılına hazır Bulancak Yıldırım Apart Erkek Pansiyonu kamil mustafa bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi