Bulancak’ta Erdoğan Apart evleri hizmete açıldı

Bölgemizde bir ilk, Erdoğan Apart Evleri...
Bu haber 2016-08-19 20:58:16 eklenmiş ve 2667 kez görüntülenmiştir.

Erdoğan Apart, 2016 yılında şehrimizin ve ülkemizin turizm alt yapı hizmetlerinin gelişmesi ve turizm sektörüne hizmet vermek amacıyla Giresun'un Bulancak ilçesinde kuruldu.

 

 

Aile bireyleri düşünülerek geniş ve ferah bir ortam hazırlayan Erdoğan Apart, daha ilk gününde kurum niteliğinde en ince düşüncelerle hazırlandığı görüldü. Odalarında tüm olması gerekenler ve ekstra ebeveyn banyosuna kadar düşünülmüştür. Tüm bunlarla birlikte Karadeniz’i alabildiğince her saat  balkonunuzdan seyredebileceğiniz ve doğa ile başbaşa bir güne başlayacağınız öğrenildi.

 

 

Bulancak Apart evler, İlçemizde ilk olma özelliğide taşımaktadır. Ayrıca apart ev olma özeliğinin yanı sırada bölgemizin yöresel yemekleriyle de tercih edilmesi gereken bir ortam olarak gösterilmektedir.  

 

 

Bölgemizin olmazsa olmazları arasında bulunan Karalahana Çorbası, Mendek Çorbası, Etli Pancar (Karalahana) Sarması, Isırgan Yemeği, Mantar Kavurması, Hamsi Böreği, Karalahana Diblesi, Fasulye Diblesi, Pezik (Pazı) Mıhlaması, Çalı Çiçeği Çorbası, Kiraz Tuzlusu Kavurması, Yağlaş, Fasulye Turşusu Kavurması, Yeşil Domates Tuzlusu Kavurması, Merevcen (Diken Ucu) Kavurması, Kaldirik Kavurma, Taflan Tuzlusu Kavurması, Merevcen (Diken Ucu) Mücveri, Pezik (Pazı) Mücveri, Sakarca Kızartması ile bugün benim diyen beş yıldızlı otelde bulamayacağınız menusu ile de tercih noktasında Erdoğan Apart Evleri birinci sırayı alması kaçınılmazdır.

 

 

Bununla da kalmayarak ilçemize has Pide, Izgara Köfte, Lahmacun, Izgara Balık Çeşitleri, Kebap Çeşitleri, Beyti, Hamsi Izgara, Hamsi Tava gibi yemeklerden yiyip, dondurma, Giresun çayı ve bölgemizin maden sularının tadına doyumsuz karadeniz ve doğası ile buluşturan Erdoğan Apart Evleri şimdiden büyük ilgi ve alaka gördüğü öğrenildi.

 

 

Erdoğan Apart Evleri sizlere sadece konaklamayı sunmuyor. Bölgemzide ki Turizm – Eğlence sektöründe Giresun’un târihî eserleri, fındık bahçeleri, orman içi mesîre yerleri, gür ormanları, tabiî mağaraları, yeşil ve güzel kıyıları, ılık iklimi ile turizme çok müsâit olan yerleşim yerlerine yakınlığı ile günü birlik  sizleri farklı ortamlarla buluşturacak olması da tercih nedenleriniz olacaktır. .

 

 

 

Bulancak Erdoğan Apart Evleri Karadeniz’de ayrıcalıklı bir yer olarak gösterileceği ve tercihler arasında birinci sırayı alacağı öğrenildi. Bunun için, Bulancak Toprak Değirmeni Mah. No: 23 BULANCAK / GİRESUN / TÜRKİYE adresine uğramanız veya
Telefon:  0454 212 99 72    Fax:0454 212 99 72   E-Mail:    info@erdoganapart.com adreslerinden yararlanabileceğiniz belirtildi. Ya da
Googledan “Bulancak Erdoğan Apart” yapmanız yeterli olacaktır. 

 

 

ETİKETLER : Bulancak’ta Erdoğan Apart evleri hizmete açıldı Bölgemizde bir ilk Erdoğan Apart Evleri nermin ahmet erdoğan
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi