Kıbrıs Ercan Havaalanında “GİRESUN”yazısı yoktu?

Bulancaklı gençler itiraz edince “ORDU-GİRESUN” yazıldı
Bu haber 2016-08-08 22:16:07 eklenmiş ve 3506 kez görüntülenmiştir.

Bulancağın sevilen isimleri Ordu –Giresun Havaalanı’ndan Kıbrıs Ercan Havaalanı’na yaptıkları iş gezisi dönüşünde, Kıbrıs Ercan Havaalanı’nda ki yanlışlığı fark edince itiraz ederek düzelttirdiler.

 

Bulancak’ın sevilen isimleri Özkan Kesik, Hakan Peker, Süleyman Telli ve Tefik Okay’ın Kıbrıs Ercan Havaalanı’nda ki geri dönüş ucuçlarını  gösteren elektronik tabelalar da Giresun adının olmamayışına ve neden yazılmadığın cevap aradılar. Yazılmayan Giresun yazısını Havaalanı Müdür ile bizzat görüşerek yanlışlığı düzelttirerek Giresun adını yazdırdılar.

 

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine kurulan tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın ilk uluslararası uçuşlarını gerçekleştiren Bulancaklı gençler ismi yazılmayan Giresun adını KKTC Ercan Havaalanı’na yazdırarak hatayı düzeltirdiler.

 

Ordu’nun Gülyalı ilçesinde deniz üzerine taş dolguyla inşa edilen dünyanın üçüncü, Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk havalimanı olan Ordu- Giresun Havalimanı’nın KKTC’de tam ismi yazılmayınca Bulancaklı gençler müdahale ettiler.

 

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ercan Havaalanı’ndan memleketleri Giresun’a dönüşlerinde adı tam olarak ORDU-GİRESUN olarak yazılmayan sadece Ordu yazılı olan elektronik tabela’ya da itiraz ederek ismini tam olarak yazdırdılar.

 

 

ETİKETLER : Kıbrıs Ercan Havaalanında “GİRESUN” yazısı yoktu ? Bulancaklı gençler itiraz edince “ORDU-GİRESUN” yazıldı bulancak haber giresun haber bulancak ercan havaalanı orud giresun özkan hakan peker süleyman te
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi