Arslan Kütahya Seramik; 1 Ağustos’da Bulancak’ta resmi açılışı olacak

Arslan Kütahya Seramik hem marka, hem de ilklerin öncüsü olacak
Bu haber 2016-07-26 23:19:10 eklenmiş ve 2364 kez görüntülenmiştir.

NG Kütahya Seramik, 3 kuşakla birden 1 Agustos’ta Bulancak’ta resmi olarak açılıyor

 

Bulancak Arslan Ticaret NG Kütahya Seramik’i ilçemize ve bölgemize kazandıran Arslan Ticaret 1 Agustos’da Bulancak’ta yeni iş yerinin açılışı yapılıyor.

 

NG Kütahya Seramikleri her türlü her çeşit seramik üzerine tüm ürünlerin geniş yelpazesinin olacağı işletme eski Bulancak Orman İşletme Şefliğinin hemen yanındaki yeni teşhir alanında 1 Agustos’da açılışı yapılacağı öğrenildi. Tamamen kendi öz kaynaklarıyla ve kendisine ait binada bölge halkının hizmetine gireceği öğrenilen Kütahya Seramik, Dede Şevki Arslan’dan baba Kazım Arslan’a ve oğul Soner Arslan’a ulaşan ve her geçen gün büyüyen 3 kuşakla bir arada buluşacak olan NG Kütahya Seramik açılışı ilçemizde büyük heyecan yaşattı.

 

Bulancak ilçesinde yeni yeri ile adate sahilde marka olacaklarını gösteren ve şu anda en son çalışmaya gelen Arslan Kütahya Seramik, A dan Z ye tüm inşaat malzemelerinin satışı yapıldığı işletmesinin bölge halkına hizmet vereceği öğrenildi. NG Kütahya Seramiş Yurt içinde ve Yurt dışında ismini duyurmuş, seramikte kendine yer edinmiş, sektöründe ilk sıralarda yer almış NG Kütahya Seramik Bulancak’ta Arslan Ticaret resmi olarak 1 Ağustos'da açılacak.

 

3 kuşak olarak bilinen işletmenin babadan oğula ve toruna geçen işletme gücüne güç kattığı vurgulandı.Şu anda Giresun Görele ve şimdi de Bulancak’ya yeni açılacak olan NG Kütahya Seramik Sektöründe Bulancak’ın ismini de duyuracağı öğrenildi.Bulancak’ta 3 kuşak bilgisini, tecrübesini ve deneyimini birlikte harmanlayarak seramik sektöründe ilkler arasında olan NG Kütahya Seramikle buluşacak olması Bulancak’ta büyük heyecan yaşattığı öğrenildi. 

 

 

 

 

ETİKETLER : Arslan Kütahya Seramik hem marka hem de ilklerin öncüsü olacak 1 Ağustos’da Bulancak’ta resmi açılışımız olacak bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi