Kanser hastaları “YALNIZ DEĞİLSİNİZ”

bulancakhaber.net, Lösev için her an göreve hazır
Bu haber 2016-07-08 15:35:08 eklenmiş ve 2292 kez görüntülenmiştir.

Lösemili Çocuklar Vakfı LÖSEV Bursa İl koordinatörü Füsun Emecan Özcan, Ramazan Bayramı dolayısıyla tatile geldiği baba evinde bayramlaşmaya gelen ve kendisini ziyaret eden bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a Lösev ile ilgili son çalışmaları anlattı.

 

Bulancak halkının kendisiyle gurur duyduğu, LÖSEV’ in lösemili ve kanserli çocukların yıpratıcı tedavi sürecinde çocuklara ve ailelerine moral amaçlı birçok çalışmada 10 yildir görev yapan Bulancaklı Füsun Emecan Özcan’ı ailesiyle birlikte bayram tatilinde ziyaret ettik. Emecen ailesi çocuklarıyla ne kadar gurur duysa az. Baba Şemsi Bey ve anne Sebahat Hanim 'in oğullari Cüneyt Emecan İstanbul’da özel bir şirkette üst düzey yönetici, diger kizlari Dr. Guzin Emecan Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünde gorev yapiyor ve LÖSEV Bursa Koordinatörü Füsun Emecan Özcan ile büyük gurur yaşadıklarını ifade ettiler...

 

Ramazan Bayramı nedeni ile yapılan ziyarette bulancakhaber.net olarak takip ettiğimiz ve çalışmalarını birçok defa internet gazetemizde yayınladığımız LÖSEV’de görev yapan Füsun Hanim’a ziyarette dahi bize LÖSEV’in çalışmalarını anlatarak, artık “YALNIZ DEĞİLSİNİZ” sloganı ile tüm kanser hastalarımızın yanında olduğu projeyi bizlerle paylaştı.

 

Bulancak’ın eski işletmecisi, ilçemizin sevilen ve sayılan büyügü Şemsi Bey ve eşi Sebahat Hanimin Ramazan Bayramı dolayısıyla bir araya gelen çocuklarıyla baba evinde bir araya gelerek yoğun ve tempolu iş hayatına kısa bir ara vermeleri ve hasret giderdiklerini görüntüledik.

 

Öte yandan bulancakhaber.net Yayın Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar ile bayramda bile kanser hastaları ile ilgili broşur ve çalışmalarını anlatmayı fırsat bilen LÖSEV Bursa Koordinatörü Füsun Emecan Özcan, çocuk- yetişkin lösemi ve tüm kanser hastalarımız “YALNIZ DEĞİLSİNİZ” slogani ile hazırlanan çalışmayı anlattı. Emecan Özcan, “ artık ihtiyacı olan tüm hastalar maddi, sosyal ve psikolojik yardımlarımızdan yararlanabiliyorlar. Siz de büyük Lösev ailesi içinde yer alabilir yaşama sımsıkı sarılabilirsiniz ” dedi. Kanser hastasi tüm cocuk ve yetiskinlerin tek bir telefon ile LÖSEV e (0312 447 06 60) başvurarak hizmetlerden yararlanabileceklerini ifade etti.

 

Ramazan Bayramı nedeni ile aileyi ziyarete gelenlerle baba evinde sohbet eden Emecan Ailesi, bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın bayram ziyaretinden oldukça memnun kaldıklarını dile getirdiler. Emecan Ailesi, “bölge haberlerine sizin internet haberciliğinizle ulasiyoruz" diyerek basarilar dilediler. Ziyaretin sonunda, bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, Lösemili Çocuklar Vakfı LÖSEV Bursa İl koordinatörü Füsun Emecan Özcan’a internet gazetesinin her köşesinin ve haberlerini kamuoyuna LÖSEV çalismalarini duyurma anlamında her an göreve hazır olduğunu açıkladı.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Kanser hastaları “YALNIZ DEĞİLSİNİZ” bulancakhaber.net Lösev için her an göreve hazır füsun cünety şemsi güzin sebahat emecan bulancakhaber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi