Bulancak her alanda sahipsizliğini ortaya koydu

Bulancak’ta, ana ve yavru muhalefetin iktidar partisinden hiçbir farkı yok!...
Bu haber 2016-06-30 02:24:22 eklenmiş ve 3209 kez görüntülenmiştir.

Türkiye de özelleştirme  sonucu Türk Telekom'un geldiği noktayı, Bulancak Türk Telekom’dan anlayabilirsiniz?.

 

 

2005 yılında “OGER TELEKOM” tarafından 21 yıllığına kiralanan Türk Telekom yatırım yapmak yerine elindeki gayrimenkulleri satış ve kiralama yoluna girmiştir. Bu kapsamda Giresun'un en büyük ilçesi olan Bulancak’ta Türk Telekom binasının hizmete kapanması sahipsizliğimizi açıkça göstergesidir.

 

 

Edindiğimiz bilgiler ışığında Giresun’un diğer ilçelerinde bulunan Türk Telekom Hizmet Binaları kapanmadığı sadece Bulancak ilçesinin kapandığını üzülerek siz değerli okuyucularımızla paylaşmak isteriz. Bulancak’ta ki Türk Telekom binasının bırakın kapanmayı, mevcut kendi binasını da kiraya çıkarması Bulancak ilçesinin ne kadar sahipsiz olduğunu açıkça ortaya koymuştur. Giresun’un diğer ilçelerinde ve merkezdeki binaların bir çoğuda Türk Telekom kirada olmasına rağmen kapatamamış fakat Bulancak’ta ki binanın kendilerine ait olmasına rağmen en büyük ilçenin Türk Telekom binasının kapatılması Bulancak’ın iktidar partisinin yöneticilerinin beceriksizliği olarak adlandırılmıştır. Ayrıca Bulancak’ta ki ana muhalefet CHP,yavru muhalefet MHP ve bir de SP’nın de iktidar partisi kadar yetersiz ve beceriksiz olduğunu açıkça ortaya koymuştur.

 

 

Bununla da kalmayan Bulancak iktidar partisi ile ana ve yavru muhalefetinin Bulancak genelinde birçok konuya sessiz kalışları bu konuda olduğu gibi siyasetcilerin hiçbir şey yapmaması  Bulancak’ın açıkça sahipsizliğini ortaya çıkarmıştır. Bulancak’ta bir zamanlar Orman işletme Müdürlüğü'de bu sessizlikten ve sahipsizlikten kapanmıştır. Şimdi gelinen noktada ne iktidar ne de ana ve yavru muhalefet eskiden olduğu gibi yine ses çıkarmamış adeta kaderine boyun eğmişlerdir. Şu anda aynı seneryo Türk Telekom ile devam etmektedir.  Tüm bu gelişmeler ve kapanmalar sadece ilçeler içerisinde yalnızca Bulancak’da uygulanması da gösteriyor ki sessizliğimiz ve birde sahipsizliğimiz artık gün yüzüne çıkmıştır.  

 

 

Düşünebiliyor musunuz? Bir tarafta Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın  Bulancak ilçesini 50 bin nufüsun üzerine çıkarmak için çalışmalarını?, ana muhalefet CHP, yavru muhalefet MHP ve sözde iktidar olacağız çığırtkanlığı yapan SP’de senaryonun bir parçası gibi sessiz çığılığa karışmıştır.

 

 

Oysa benim yazın 60 binlerin üzerinde olan Bulancaklım bir telefon iptali için adı sözde Telekom olan ama özelinde özeli işletmeye gittiğinde aldığı şu cevap “BU İŞ ARTIK GİRESUN'DA YAPILIYOR” denilerek işlem görülmemesinin suçlusu sizçe kim acaba... vatandaşın bir diğer sorunu için ise benim Bulancaklım telefon almak için gittiğinde “TAAHHÜT VERMEDEN TELEFON SATIŞI YAPMIYORUZ DENİLEREK GİRESUN'A GİTMENİZ GEREKİYOR” diyerek gönderilmesi kimin suçu acaba. Tabi ki de bizi yöneten iktidar ve sözde ana ve sözde yavru muhalefet yapamayan, ilçemizde varlığı yokluğu belli olmayan muhalefetlerin suçu olmaz değil mi? Bu durum karşısında ana ve yavru muhalefetin “GöRMÜYORUM, DUYMUYORUM, BiLMiYORUM ve AÇIKLAMA YAPMIYORLAR” aklıma gelmeyen benzetmeyi mı oynatıyorlar acaba dedirtiyor.  

 

 

Her gün televizyon ekranlarında reklam yaparak gerekli yatırımların hızla sürdüğünü belirten Türk Telekom bu uygulamayı Bulancak’ta yapmak yerine kendisine ait binayı kapatma gücünü bulması ve kiraya verme yöntemine gitmesi ne kadar doğrudur takdiri kamuoyuna soruyoruz.

 

 

Oger Telekom, eski Lübnan Başbakanının oğluna ait bir şirket, şimdi de Türk Telekom'u o aldı. Oh ne güzel.

 

 

Kiracı Oger, Türk Telekom’un servet değerindeki gayrimenkullerini satıyor

Özelleştirilen Türk Telekom’un yüzde 55 hissesine sahip olan OGER, Danıştay’ın ‘Taşınmazları satamazsın’ kararına rağmen Mecidiyeköy’deki genel müdürlük ile Maçka’daki Boğaz manzaralı Avea binasını satışa çıkardı.

 

 

Korkarım bugün kiralığa çıkardığı Bulancak Türk Telekom’u da satışa çıkarır ne dersiniz? Alıçısı da hazırdır herhalde?...

 

 

Türk Telekom'un 6,550 milyar dolara Oger'e satılmadığını, 21 yıllığına işletme hakkının devredildiğini vurgulayan yetkililer Türk Telekom’un 15 yıl sonra tüm yatırımlar ve gayrimenkullerle birlikte devlete devredileceğini açıklıyorlar. Peki neye göre bu Türk Telekom’a ait gayrimenkuller kıraya veya satılığa çıkıyor. 21 yıl sonra geriye ne kalacak....  

 

 

İşte sorunun cevabı bulancakhaber.net’den size olsun . SAHİPSİZLİKTEN, o kadar.

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak’ta ana ve yavru muhalefetin iktidar partisinden hiçbir farkı yok Bulancak her alanda sahipsizliğini ortaya koydu bulancak haber giresun haber bulancak belediye recep yakar chp sp ana muhalefet
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi