Bulancak Sahilinin objektiflerimize vuran güzelliği

Bulancak sahilinde İftar yemeği ve çay keyfi...
Bu haber 2016-06-25 23:22:07 eklenmiş ve 2534 kez görüntülenmiştir.

Bulancak sahilini boydan boya yapılan ve bölge halkının yoğun olarak kullandığı oturma gruplarında her yıl olduğu gibi bu yılda ramazan ayında iftar yemekleriyle şenlendi ve güzelleşti.

 

 

Bulancak  Gıcıklı Köprüsü ile Bulancak Kara Dere Köprüsü arasında ki sahilde bulunan oturma gruplarının masalarında bölge halkının iftar yemeği ve çay keyfine diyecek yok.

 

 

Bulancak sahilinde ki  oturma gruplarında bölge halkı tarafından kullanıldığı ve özellikle yazın gece oturmalarının vazgeçilmezleri arasında yer aldığını hepimiz biliyoruz. Ramazan ayında da ise iftar yemekleri için bölge halkı adeta sayılı kalan oturma guruplarında yer bulabilmek için saatler önce yer tuttukları görüldü.

 

 

Ramazan ayın da ve yazın özellikle sabah kahvaltısı yapmak için bölge halkının kullandığı sahil boyunca uzanan, Belediyeni bölge halkının kullanması için yapılan oturma guruplarında bir çok aile ve arkadaşlar unutamayacakları anları yaşadıkları biliniyor. Özellikle iftarını açanlar, sabah kahvaltısını yapanlar sahilde ki duble yoldan geçen ve seyahat yapan insanında araçlarıyla mola verip buralardan faydalanmalarına vesile olduğu görüldü. Ayrıca bölge halkının akşam üstü ve gün içerisinde rahatladığı deniz ile günbatımını keyifle izlediği oturma gruplarının ilçemizin vazgeçilmezleri arasında yerini aldığı biliniyor.  

 

 

bulancakhaber.net bu akşamda ramazan sebebiyle iftar yemeklerini sahilde yemek için bir araya gelen güzel insanların masasına misafir oldu.  Bulancak sahilinde iftar  saatini güneşin batışını seyrederek ve sohbet yaparak bekleyen Bulancak’ın sahile vuran güzelliği objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak Sahilinin objektiflerimize vuran güzelliği Bulancak sahili ve İftar yemeği gülizar iftar bulancak haber giresun haber oturma gurubu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi