10. Bölge Müdürlüğü’nün alt geçidi, bugün tamamen kapalıydı!...

Keşke boyayı korumak için değil de üst bölünmüş yola insanları korumak adına görevli bıraksaydınız!...
Bu haber 2016-06-18 19:28:25 eklenmiş ve 2521 kez görüntülenmiştir.

 

bulancakhaber.net olarak ilçemizde yapılan güzelliklerin yanında ve destekçisiyiz.

 

 

Fakat Bulancak girişinde ki alt geçitte yapılan çalışmanın, kalt geçidi tamamen kaparatak yapılmasının da yanlış olduğunu belirtmek durumundayız. Emniyet şeridi ve kimin yazdığı belli olmayan yazılar asılarak çalışmanında yanlışlığını, bölge halkını en yakını 600 en uzak ise 800 metrede ki üst geçitleri hemen yanındaymış gibi yönlendirmesi görmemezlilikten gelemezdik.   

 

 

Bu zamana kadar yapıldığı gibi kademeli olarak yapılsaydı daha doğru olmaz mıydı? Kaldı ki 10. Bölge Müdürlüğüne bağlı olan bölünmüş yolun alt geçitlerinin bu şekilde sadece yapılan üç boyutlu çalışma nedeni ile insan adına hiç bir koruma almadan yapılması da bizim için düşündürücü oldu. Alınan tek bir koruma vardı; oda boyaların kirlenmemesi oldu. Öce insan güvenliği ve önce bölge insanlarının karşıya geçmelerini sağlayacak güvenliklerin alınması daha doğru olmaz mıydı?

 

 

Alt geçidi kapatarak bölge halkını iyimser tahmini 600 ve 800 metre ileride ki üst geçitleri kullanmalarını bir kağıt  parçasına yazılarak yönlendirmeleri bu nasıl bir görev dedirtti. Bir tarafta otogarda ki üst geçit, 600 metre mesefade , bir diğer tarafta ise eski cezaevinin orada ki üst geçit, 800 metre mesafede bulunuyor. Alt geçitte bir yazı. Kimin yazdığı belli olmayan A4 kağıdına yazılmış ( sorumluluk almamak için olsa gerek) yönlendirme yazıları adeta bölge halkıyla dalga geçerçesine emniyet şeritlerine asılmış durumda objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

 

Geçen hafta içinde, “ Bir tarafta; SANAT GALERİSİ, diğer tarafta ise; HALK GALERİSİ

Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü’nün çalışmalarını adaletli olmaya davet ediyoruz” başlıklı haberimizi tekrar hatırlatıyoruz. Bir tarafta Karayolları ağı içinde bulunan alt geçide yapılan Sanat Galerisi, bir diğer tarafta ise Bulancak’ daki  okullarının bulunduğu bölgede bulunan bakımsız, kaderine terk edilmiş bir alt geçit görüntüsü. Bu gün gelinen nokta ise Sanat Galerisi olarak nitelendirilen kapalı alt geçidin son çalışmasının görüntüleri bizleri şaşırttı.

 

 

 bulancakhaber.net olarak kayıtsız kalmayarak, bu gece alt geçit kapalı olacağı düşüncesiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü Baş Komiserlerinden Faruk Gök’ü arayarak kendilerine bu gece iskele de ki alt geçidin kapalı olacağını ve bölge halkının istenmedik bir trafik kazası olmaması için kendilerini uyarmayı ve bilgi vermeyi doğru bulduk.

 

 

Bulancak halkının olmazları arasında olan balık tutmak, iskeleye tur atmak ve sahilde gezmek adına karşıdan karşıya geçen insanlarımızın güvenli geçişlerini sağlamak adına boya kuruyana kadar İlçe Trafik Büro Amirliği’nce ve Bulancak Belediye Tarfik Ekipleri’nce görev yapmaya davet ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : 10. Bölge Müdürlüğü’nün alt geçidi bugün tamamen kapalıydı Keşke boyayı korumak için değil üst bölünmüş yola insanları korumak adına görevli bıraksaydınız bulancak haber giresun haber bulancak belediye
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi