Baba Murat ve Anne Naciye Kanık, inşallah oğlumuz yürüyerek Bulancak’a gelecek

Ali Efe Kanık ve ailesi, tedavi için İstanbul’a göçüyorlar
Bu haber 2016-06-15 23:33:16 eklenmiş ve 3608 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Ali Efe Kanık tıp adıyla OPERE SPİNA BİFİDA teşhisi konulmuş ve ilk kez internet Gazetesi bulancakhaber.net aracılığı ile kamuoyuna duyurmuştuk.

 

 

Haberimizin ardından Giresun Valisi Hasan Karahan’a çağrı yapmış ve bu doğrultu da da Giresun valiliği yardım kampanyası başlatmıştı. bulancakhaber.net haber yaparak Ali Efe Kanık’ın ve ailesinin sessiz çığlığına ses olmuştuk.

 

 

Geçen ay içinde yaptığımız haberin bir kısmını sizinle tekrar paylaşmak istiyoruz.  

“Ali Efe Kanık’ın HİDROSEFALİ MENİNGO MYOLESEL yanı kafa büyümesine karşın kafasının içine tüp konularak bu hastalığı önlerken bir diğer hastalığı OPERE SPİNA BİFİDA yanı yürüyememe için mutlaka İstanbul’a tedavi görmesi gerektiği vurgulandı. Kafa büyümesini durduran aile şimdi de,  Ali Efe Kanık’ın OPERE SPİNA BİFİDA yanı yürüyememe hastalığı için umudun olduğu İstanbul’a yerleşmesi gerekiyor.  Baba Kanık, İstanbul’da iş bulduğu fakat imkanlarının İstanbul’a evini ve ailesini ilk etapda getirmenin şu anda kendisi için zor olduğu belirtildi. Kanık ailesinin 2 kız ve bir de erkek evlatları için düzenini bozarak, imkanlar doğrultusunda Ali Efe için İstanbul’a yerleşmesi gerçeği ile karşı karşıya kaldıkları görüldü. Oğlumuzun tedavisi için yardım severleri bize değil oğlumuzun hastalığıyla ilgili olarak bizlere yardım etmesini istiyoruz.  Doktorların şayet İstanbul’da uzun süreli tedavi görürse yürüyebileceği umudu bizleri ve ailemizi oldukça heyecanlandırdı. Baba  Murat ve anne Naciye Kanık, Ali Efe oğlumuzun bu hastalıktan kurtulma şansının var olması ve beklemek zorunda kalmamız, ekonomik sebeplerden dolayı İstanbul’a gidemememiz bizi çok zor durumda bırakıyor”  demişti.

 

İşte bu süreç zarfı içinde bugün baba Murak Kanık bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a   müjdeli haberi verdi. Su tehsisatı işi ile uğraşan baba İstanbul’da ev tutmuş, 16 Haziran 2016 Çarşamba günü eşyaları ile birlikte oğlu Ali Efe Kanık için İstanbul’a gidecekleri haberini verdi. bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a sevinçini ve oğlu için uzun bir tedavi sürecine girileceğini gözleri dolu heyecanlı bir şekilde anlattı. bulancakhaber.net’in bir akşam üstü cadde üstünde anne ve kız kardeşi işe buluşmasının ardından yine bir akşam üstü Baba Murat Kanık ile buluşarak İstanbul’a tedaviye gittiklerini öğrenmesi oldukça heyecanlı ve bir o kadar da mutlu etmişti bizleri.

 

bulancakhaber.net Anne Naciye Kanık, herşey oğlumuz Ali Efe Kanık’ı yürütebilmek için diyerek sesini duyurmuş ve şimdi de baba Murat Kanık’n oğlumuzun yürütebilmek için İstanbul’a gidiyoruz sözlerinin mutluluğunu yaşıyoruz.

 

 

Baba  Murat Kanık, Mehmet Yaşar ile ayak üstü yaptığı sohbette şuları anlattı. “Oğlumuzun Ali Efe kanık’ın bu hastalıktan kurtulacağına inanıyoruz. İnşallah oğlumuzun yürüyerek sizleri ziyaret etmeye geleceğiz. Giresun Valiliğimizi ve yardım sever vatandaşlarımızın halen devam eden yardımlarıyla oğlumuz yürüyecek. İstanbul’a gidiyoruz. Doktorlarımızın dediği gibi şayet İstanbul da uzun süreli tedavi görürse oğlumuzun yürüyebilecek olması bizleri çok heyecanlandırıyor. Şimdi biz İstanbul’a gidiyoruz.  Oğlumuzun yürüyebileceği umudu ile yola çıkıyoruz. Uzun bir tedavi süresi sonrasında oğlumuzun yürüyecek olması bizleri ve ailemizi çok heyecanlandırıyor ve mutlu ediyor ” dedi.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, Bulancak  ilçesi ve okuyucuları adına Ali Efe Kanık uzun tedavi süresince, kardeşimizin allah yardımcısı olmasını dilerken aileninde sabırlı ve Ali Efe’nin elini hiç bırakmamasını diledi. İyi yolculuklar Ali Efe ve Kanık ailesi...

 

 

 

 

ETİKETLER : Baba Murat ve Anne Naciye Kanık inşallah oğlumuz yürüyerek Bulancak’a gelecek Ali Efe Kanık ve ailesi tedavi için İstanbul’a göçüyorlar naciye giresun valiliği hasan harahan bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Mobil
Ahmet 2016-06-16 08:45:42
Bulancak haber yapmış olduğu sosyal sorumluluk bilinci ile bu ailenin yarısının sarılmasında büyük rol oynamıştır. Kendilerini kutluyorum Haberlerini her zaman takip etmeye devam edeceğim. Syg. Ahmet KARABAŞ İstanbul.
Toplam 1 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi