Ayaklı rehber gibiler !...

Onlar,sokakları, caddeleri,mahalleyi,kapı no,daire ve kat numarasını biliyorlar
Bu haber 2016-06-11 23:03:48 eklenmiş ve 1881 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bulancak ve Giresun’da tüp ve su dağıtımı yapan ekip adeta bilgisayar hafızası gibi çalışıyorlar.

 

Sabah iş yerine gelen ekip sadace isim verildiğinde müşterinin evinin sokağını, caddesini,mahalesini söyleyerek kişinin ev numarasından katına ve daire numarasını kadar size söyluyorlar.

 

Bulancak ve Giresun ekibinin şehir merkezinde her sokak, her Cadde ve her mahalleyi bildikleri, bununla da kalmayarak kapı numarası ile daire ve kapı numarasını müşterilerinin isimlerini varana kadar bildiklerini söylediler. İş yerinden istenilen su veya tüpünüzü kapı teslim eden ekip eskiden postacıların her yeri bilir düşüncesini çürüterek, artık sadece onların her yeri bildiklerini ifade ettiler. Şimdilerde postacı yerine meail ve internet mesaj sistemi ile bilgileri ulaştırdıkları bir ortamda Bulancak Şehir merkezinde ki özel sektörde çalışan iş yeri personelinin hafızalarının bilgisayar deposu gibi olduğu belirtildi.

 

Özel sektörde çalışan Rasim Aydemir, Sefer Güngör, Aşkı Çelik, Kenan Aydın ve Hicabi Özcan’ın  Bulancak genelinde hatta yenimahalle olmuş köylerinde yaşayan müşterilerinin isimlerinden yola çıkarak ev adreslerini,mahallelerini ve caddeleri bildiklerini açıkladılar.  Aynı iş yerinin Giresun daki iş yerinde de çalışanların aynı şekilde Giresun'daki bütün müşterilerinin ev adreslerini bildikleri öğrenildi.

 

 

 

Eskiden “bak postacı geliyor selam veriyor “ sözlerinin şimdilerde ise bu sektörde çalışanlar için yeniden bestelenmesi gerektiği görüldü. Daha  önceden postacıların bu yetenekleri olduğu ve bilmedikleri yer olmadıkları biliniyordu. Şimdilerde ise mail ve internetten çekilen mesajlarla bilgilerin gönderildiği bir ortamda eskisi gibi postacıları göremiyoruz. Onlar yerine artık daha fazla görülen Su ve Tüp servisi yapan bu özel arkadaşların ayaklı rehber gibi oldukları öğrenildi.

 

 

 

 

ETİKETLER : Ayaklı rehber gibiler !... Onlar sokakları caddeleri mahalleyi kapı no daire ve kat numarasını biliyorlar Rasim Aydemir Sefer Güngör Aşkı Çelik Kenan Aydın Hicabi Özcan bulancak haber giresun haber bulan
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi