Yakar Şehit Süleyman Kul’un ismini çocuk parkına verdi


Bu haber 2016-06-02 20:23:07 eklenmiş ve 1241 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, kendi ismi verilecek olan parka şehit Süleyman Kul’un ismini verdi. 

Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulunun çocuk parkı açıldı. Saygı duruşu, İstiklal marşı ve konuşmalarla başlayan açılışa Şehit Süleyman Kul Parkı ismi verildi. 

Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulu’nun bahçesine Bulancak Belediyesi tarafından çocuk parkı yapıldı. Okul aile birliği katkılarından dolayı Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın ismini vermek istedi. Başkan Yakar, bu hizmetlerin kendilerinin görevi olduğunu, bu ülkenin bölünmez bütünlüğü, bayrağı ve ezanı için gözlerini kırpmadan şehitlerimizin isminin yaşatılması gerektiğini belirterek, Şehit Uzman Çavuş Süleyman Kul’un isminin parka verilmesini istedi. Okul aile birliği teklifi olumlu bularak parkın ismini Şehit Uzman Çavuş Süleyman Kul parkı verdi. Açılışa şehidin annesi, kardeşi ve abisi de davet edildi. 

Açılışta bir konuşma yapan Başkan Yakar, şahadet mertebesinin en yüze mertebe olduğunu vurgulayarak, “Sabiha Özdemir Anaokulu önünde Bulancak Belediyesi olarak geçtiğimiz günlerde Mardin Nusaybin'de hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Süleyman Kul'un ismini verdiğimiz parkımızın açılışını bugün gerçekleştirdik. Bu memleketin çocukları, yavruları bu parklarda, evlerinde özgürce oynasın diye gözünü kırpmadan şehit olan Uzman Çavuş Süleyman Kul ve tüm şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle ansın ve dua etsin. 

Şehidimizin annesi, yeğeni ve kardeşinin de katıldığı açılış programında şehit ailemizle birlikte olduk. Bu memlekette bir kez daha analarımızın ağlamamasını Yüce Rabbimden niyaz ederim.

Açılışa Garnizon komutanı   Yüzbaşı Hasan Baş, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muzaffer Ergun, daire amirleri, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

ETİKETLER : Yakar Şehit Süleyman Kul’un ismini çocuk parkına verdi bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi