Geçen seneden bu seneye, hiç değişmeyen ve doğal kalan tek hizmet....

Bu sene daha titiz ve temiz çalışması dikkatlerimizden kaçmadı.
Bu haber 2016-05-31 23:16:58 eklenmiş ve 2382 kez görüntülenmiştir.

 

 

Geçen sene yazın başlarında haber yaptığımız ve tamamen kendi imkanlarıyla bölge halkına hiç rahatsızlık vermeden, çevre görüntüsünü bozmadan seyyar semaver bu yıl da objektiflerimize yansıdı.

 

Bulancak iskelesi kuruldu kurulalı ilk kez bölge halkına iskele üzerinde hizmet veren, yaşamı ve ailesini daha iyi bakmak adına doğal ve doğal olduğu kadar çevreçi tek işletme diyebileceğimiz semaverde çay keyfi seyyar aracı ile kaldığı yerden devam ediyor.

 

 

Çevreye olan duyarlılığı ile iskeleyi temiz tutan semaverde çay satışı yapan,  sahilde tek değişmeyen hizmet olarak görüntüledik.  Geçen seneden bu yana seyyar aracına ne ek bir ilave, ne yana doğru büyüme nede daha fazla sandalye ve masa atmayan, bölge halkına Belediyenin yaptığı açık alanda sadece hizmet verme anlayışı ile yaşam mücadelesi veren genç işletmecinin seyyar aracı böyle görüntülendi.   

 

 

Ailesine daha iyi bakabilmek adına ek iş olarak Bulancak İskelesi’nde semaverde, odun ateşiyle hazırladığı çayı gün batımında yudumlama keyfini bölge halkına ve iskelenin mudaimlerine sunan gençin, bu yılda aynı şekilde sessiz sedasız bölge halkının kullanım alanı ve kıyı şeridini para hırzı bürümeden, çevre kirliliği ve rant düşüncesi olmaksizin hizmeti bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.

 

 

Evli ve 3 çocuk babası  olduğunu bildiğimiz semaverde çay keyfi sunan  genç, odun ateşinde yaptığı semaver çayıyla damaklarda bir lezzet ve eşsiz iskele manzarısı eşliğinde temiz ve taptaze çayınızı yudumlamanız dan başka düşüncesi olmadığı görüldü.

 

 

İskelede gözü yormayacak seyyar aracıyla gelip onceden hazırladığı seyyar aracı içinde ki odunları yakarak, karadeniz çaylarından taptaze çayı hazırlayan, bölge halkına keyifli ve iskele de hizmet vermenin ayrıcalığını yaşayan gençin çayıyla gün batımını mutlaka seyretmeniz gerekiyor. Güneşin denize batışını adeta film seyredercesini seyretmeyenler gün batımında mutlaka bu eşsiz doğa güzelliğini olta balıkçılarının arasında sıcak yudumlayacağınız çay keyfiyle mutlaka seyretmenizi istiyoruz.   

 

 

Öte yandan satışını yaptığı çay bardaklarının doğa dönüşümli kağıttan bardaklar, tahta kaşıklardan  olsada takip edip toplayan, çay içenlerin denize atmasına fırsat vermeyen çevreci genç’i bu sene daha titiz ve temiz çalışması dikkatlerimizden kaçmadı. 

 

 

ETİKETLER : Geçen seneden bu seneye hiç değişmeyen ve doğal kalan tek hizmet Bu sene daha titiz ve temiz çalışması dikkatlerimizden kaçmadı bulancak haber giresun haber bulancak iskele sahil doğal rant
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi